Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Ovidiu Burcă a reacţionat: ”NU rămân în club şi NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie”

UPDATE | Ovidiu Burcă a reacţionat: ”NU rămân în club şi NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie”

Fotbal

Comentarii

Ovidiu Burcă nu mai este antrenorul celor de la Dinamo şi nici nu mai are de gând să rămână în club.

Ovidiu Burcă nu rămâne la Dinamo

UPDATE | ”NU rămân în club şi NU sunt sau voi fi implicat în vreo decizie în ceea ce priveşte managementul de orice fel al clubului, lucru pe care l-am precizat foarte clar în conferinţa de presă susţinută în momentul când am decis să ne oprim.

Pentru moment, capitolul Dinamo este unul închis. Ma odihnesc puţin şi mă voi implica total într-un viitor proiect care să fie la nivelul ambiţiilor mele profesionale. Am o relaţie bună cu toţi cei de la Dinamo, la fel cum am avut peste tot unde am profesat.

Viaţa merge înainte, iar eu vreau să mă concentrez exclusiv pe cariera de antrenor”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru gsp.ro.


Ştirea iniţială

Potrivit informaţiilor oferite de sport.ro, Eugen Voicu, acţionar majoritar al Red&White, companie ce deţine 80% dintre acţiunile lui Dinamo, a anunţat că Ovidiu Burcă va rămâne la club, din poziţia de consilier.

Ovidiu Burcă a fost destituit din funcţia de antrenor al lui Dinamo în urmă cu o săptămână, iar în acel moment nu avea nicio intenţie să rămână în club.

Cu toate acestea, se pare că s-a răzgândit şi rămâne alături de conducătorii din ”Ştefan cel Mare”. Nu va figura în actele lui Dinamo, ci va colabora direct cu Red&White, unde îşi va expune punctul de vedere, în problemele delicate ce privesc clubul de fotbal.

Ovidiu este acum colaborator Red&White, am ajuns la o soluţie în care va fi, pentru câteva luni, consilierul nostru.

Ne va ajuta în anumite situaţii. Important era să avem un gest de mulţumire pentru efortul pe care l-a depus pentru acest club. Aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm acestui acord de încetare a colaborării. A fost o încetare doar pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm să avem suportul lui pentru câteva luni.

Este un om cu experienţă în fotbal, a şi condus un club mulţi ani, deci ne poate ajuta”, a declarat Eugen Voicu, conform sursei citate.

Red&White îşi ţine promisiunea?

În urmă cu câteva zile, publicaţia fanatik.ro anunţa că Ovidiu Burcă nu a ajuns la o înţelegere cu şefii lui Dinamo pentru banii pe care ar fi urmat să-i primească în urma demisiei de pe banca tehnică.

Era o situaţie complicată: şefii de la Red&White i-ar fi promis banii până la finalul anului, aproximativ 42.000 de euro, în timp ce administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, i-ar fi transmis că nu are cum să-i deconteze această sumă, deoarece nu este o acţiune legală, nefiind prevăzută în niciun contract.

Aşadar, nu este exclus ca Red&White să fi apelat la această soluţie pentru a se ţine de cuvânt faţă de Ovidiu Burcă în privinţa banilor, chiar dacă viramentul nu se realiza de pe adresa clubului Dinamo.

Afla mai multe despre: burcared&whiteeugen voicu 

viewscnt
Articole similare