Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă cere bani, RTZ refuză să-i plătească. Ce se întâmplă cu noul antrenor, Zeljko Kopic

Ovidiu Burcă cere bani, RTZ refuză să-i plătească. Ce se întâmplă cu noul antrenor, Zeljko Kopic

Fotbal

Comentarii

Dinamo are un nou antrenor, în persoana croatului Zeljko Kopic, însă problemele persistă la club.

Potrivit fanatik.ro, acţionarii lui Dinamo, de la Red&White, au căzut la un acord cu Ovidiu Burcă pentru încetarea de comun acord a raporturilor contractuale, în schimbul banilor pe care tehnicianul i-ar fi primit până la finalul sezonului.

  • Aşadar, Dinamo ar fi urmat să-i plătească lui Burcă nu mai puţin de 42.000 de euro.

Ovidiu Burcă vrea bani serioşi, dar RTZ se opune

Cu toatea acestea, o astfel de înţelegere nu există stipulată în contractul lui Ovidiu Burcă, iar administratorul judiciar, RTZ, nu poate aproba o asemenea plată, deoarece ar putea fi considerată ilegală sau nefondată.

Aşadar, în situaţia creată, Red&White a încercat să găsească o altă soluţie pentru ca plata să fie făcută. În primă instanţă, i s-a făcut o nouă ofertă lui Ovidiu Burcă, însă tehnicianul a rămas pe poziţii şi îşi cere cei 42.000 de euro.

Sursa citată anunţă că administratorul special, Andrei Nicolescu, rămâne cu două variante în cazul de faţă: fie achită banii prin Red&White, independent de Dinamo, fie îi denunţă unilateral contractul lui Ovidiu Burcă.

În concluzie, nu se cunoaşte exact care va fi modul prin care Dinamo se va despărţi de Ovidiu Burcă: dacă tehnicianul îşi dă demisia va trebui să plătească către club 5.000 de euro; dacă va fi înţelegere amiabilă, Dinamo nu poate plăti cei 42.000 de euro. Ci o sumă mult mai mică, ca despăgubire; dacă va fi demitere, Burcă se va alege doar cu salariul la zi, plus o mică sumă drept despăgubire.

Cum nu se ştie exact forma despărţirii lui Ovidiu Burcă de la Dinamo, nu poate fi înregistrat la Federaţie contractul noului antrenor al echipei, Zeljko Kopic.

Sunt şanse mari ca tehnicianul croat să nu debuteze în duel cu Sepsi, programat luni, 4 decembrie. Cel mai probabil va fi pe bancă la meciul din Cupa României cu Oţelul Galaţi, de joi, 7 decembrie.

Afla mai multe despre: rtzred whiteburca,  

viewscnt
Articole similare