Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„L-aţi luat de pe Google?” Andrei Nicolescu a răbufnit: "Haideţi că o dăm în derizoriu!"

„L-aţi luat de pe Google?” Andrei Nicolescu a răbufnit: "Haideţi că o dăm în derizoriu!"
Comentarii

Andrei Nicolescu l-a prezentat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la baza de pregătire a dinamoviştilor, de la Săftica, pe Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti.

Nicolescu îşi asumă riscul numirii unui antrenor nefamiliarizat cu fotbalul românesc, dar susţine că performanţa primează, indiferent de mediul în care aceasta este obţinută.

"Domnul Kopic este cea mai bună variantă în acest moment. Recunoaştem că riscul pe care ni l-am asumat este că Zeljko nu cunoaşte fotbalul românesc, dar performanţa este performanţă oriunde. 

Cred că faptul că Mister a trecut pe la academia lui Dinamo Zagreb şi la echipa mare este ceva foarte important." a spus Andrei Nicolescu.

„Explicaţi-ne puţin cum s-a ajuns aici. Vi s-a prezentat o listă cu antrenorii, i-aţi căutat pe Google, cum l-aţi ales pe domnul Kopic?” a fost o întrebare adresată de un reporter către administratorul special de la Dinamo Bucureşti.

Andrei Nicolescu a răbufnit şi a oferit un răspuns clar. 

Andrei Nicolescu: "Haideţi că o dăm în derizoriu"

„Haideţi că o dăm în derizoriu. Dacă putem să vorbim despre căutarea pe Google a unui antrenor pentru Dinamo Bucureşti e foarte greu să vă răspund la o asemenea întrebare într-un mod normal.” a spus Nicolescu.

Andrei Nicolescu speră la o schimbare în bine, în jocul dinamoviştilor, odată cu venirea noului antrenor, Zeljko Kopic. 

"Sper că se anunţă o revoluţie a rezultatelor la Dinamo, de aceea am şi luat această decizie, de a schimba antrenorul.

E normal ca la orice numire să fie reacţii adverse. Trebuie să dovedim că am luat cea mai bună decizie în acest moment." a declarat Nicolescu.

Kopic a lăudat clubul la care a decis să antreneze, şi a amintit suporterilor de importanţa clubului în istoria fotbalului românesc.

"Dinamo Bucureşti e cel mai mare club din România, cu o istorie foarte importantă pentru fani, pentru societate, pentru întreaga ţară." a spus Zeljko Kopic.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiandrei nicolescuzeljko kopic 

viewscnt
Articole similare