Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Ricciardo, renăscut după revenirea în Formula 1: "Am stat şi m-am întrebat, să fie asta ultima mea cursă?"

Daniel Ricciardo, renăscut după revenirea în Formula 1: "Am stat şi m-am întrebat, să fie asta ultima mea cursă?"

Formula 1

Comentarii

Daniel Ricciardo (34 de ani) se simte bine după revenirea în Formula 1, petrecută la mijlocul sezonului 2023. Australianul l-a înlocuit pe olandezul Nyck De Vries (28 de ani).

Australianul a părăsit Formula 1 la finalul sezonului 2022, acesta şi-a întrerupt prematur înţelegerea cu McLaren după rezultatele sale mediocre din cele două sezoane petrecute alături de constructorul britanic.

Ricciardo semnase un contract valabil până la finalul sezonului 2023, cu echipa lui Zak Brown, dar înţelegerea a fost întreruptă cu un an înainte de termen.

18.000.000 de dolari a plătit McLaren pentru a-l aduce pe Oscar Piastri în Formula 1, chiar din 2023, în locul conaţionalului său, Daniel Ricciardo.

Fostul pilot Red Bull se simte excelent de la revenirea sa în Formula 1, la AlphaTauri. Australianul a avut parte de un ghinion la doar a doua cursă de la revenirea, pe Zandvoort, în weekend-ul Marelui Premiu al Ţărilor de Jos.

Acesta şi-a fracturat încheietura în timpul celui de-al doilea antrenament liber de pe circuitul din Zandvoort.

Weekend-ul din Mexic a fost momentul în care norocul lui Ricciardo s-a întors. Pilotul AlphaTauri s-a calificat al patrulea şi a încheiat cursa din Mexico City pe locul şapte.

"Evident, mi-aş dori să nu se întâmple asta niciodată, doar pentru că a fost neplăcut şi dureros. Dar acum că s-a terminat, consider că ultimul an a fost pozitiv. Am stat şi m-am întrebat cu un an în urmă şi am spus: <<Să fie asta ultima mea cursă?>>

Nu exagerez când spun asta. Chiar nu ştiam. Sincer am crezut că este 50-50.

„Plăcerea mea faţă de acest sport nu ar trebui să se bazeze pe rezultate, voi şti ce este un tur bun sau ce este o cursă bună şi asta mă va ajuta să dorm noaptea. Nu trebuie să câştig de fiecare dată." a declarat Daniel Ricciardo, pentru motorsport.com

 
 

Afla mai multe despre: formula 1daniel ricciardoalphatauri 

viewscnt
Articole similare