Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă echipă în Formula 1! CEO-ul proiectului a dat anunţul. Ce piloţi vor avea

O nouă echipă în Formula 1! CEO-ul proiectului a dat anunţul. Ce piloţi vor avea

Formula 1

Comentarii

Red Bull Racing a ajuns la două titluri mondiale consecutive, alături de cei doi piloţi, Max Verstappen şi Sergio Perez. Echipa lor satelit, Alphatauri va avea parte de un rebranding începând cu sezonul 2024.

Fosta echipă Toro Rosso a primit numele de AlphaTauri pentru sezonul 2020. AlphaTauri este un brand de haine pe care compania mamă, Red Bull l-a promovat prin numele echipei satelit din Formula 1.

Echipa cu sediul în Faenza va primi un nou nume şi va beneficia de noi sponsori, din sezonul 2024.

Racing Bulls va fi noul nume al scuderiei din Faenza, din sezonul viitor, o revenire la originile echipei, cu un nume asemănător cu fostul "Toro Rosso".

Riccardo şi Tsunoda, la noua echipă până în 2024

Yuki Tsunoda şi Daniel Riccardo vor pilota noul monopost Racing Bulls din sezonul viitor, cei doi au o înţelegere valabilă cu a doua echipă Red Bull până la finalul anului 2024.

Scuderia din Faenza va renunţa, de asemenea, la actualul director de echipă, Franz Tost. Acesta va fi înlocuit de fostul director asistent al echipei Ferrari, Laurent Mekies, anunţă CEO-ul AlphaTauri, Peter Bayer.

Bayer a confirmat că echipa va avea un nume nou încă din luna octombrie a acestui an. Red Bull a făcut rost de marca: "Racing Bulls" încă din octombrie, anunţă Decalspotters.

Cele două culori principale ale noului monopost vor fi albastru şi argintiu.

„Discuţiile merg foarte bine, din păcate nu pot dezvălui încă care va fi numele”, a spus Bayer. „Acţionarii au decis identitatea echipei, ne vom apropia puţin de familia Red Bull.
 
Este o perioadă interesantă să văd naşterea unei echipe de Formula 1, este o experienţă unică, sunt foarte fericit să trăiesc asta.” a declarat Peter Bayer, conform site-ului F1.

 

Afla mai multe despre: formula 1red bullalphatauriracing bulls 

viewscnt
Articole similare