Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aglomeraţie de politicieni pe Arena Naţională. Ciolacu şi Ciucă, în centrul atenţiei la România - Elveţia | FOTO

Aglomeraţie de politicieni pe Arena Naţională. Ciolacu şi Ciucă, în centrul atenţiei la România - Elveţia | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Mai mulţi politicieni s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România - Elveţia, de pe Arena Naţională, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, venind alături de fiul său şi de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

În fotografiile postate în mediul online, Nicolae Ciucă apare în imagini alături de fiul său şi de Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, dar şi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

La meci a participat şi premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Şi purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a fost în tribune, la meciul României.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Afla mai multe despre: politicieni 

viewscnt
Articole similare