Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a prezentat noul antrenor! Zeljko Kopic, nerăbdător să înceapă treaba: "Dinamo Bucureşti e cel mai mare club din România"

Dinamo şi-a prezentat noul antrenor! Zeljko Kopic, nerăbdător să înceapă treaba: "Dinamo Bucureşti e cel mai mare club din România"
Comentarii

Dinamo Bucureşti şi-a prezentat noul antrenor, croatul Zeljko Kopic, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc sâmbătă.

"Dinamo Bucureşti e cel mai mare club din România, cu o istorie foarte importantă pentru fani, pentru societate, pentru întreaga ţară." a spus Zeljko Kopic.

Zeljko Kopic, înţelegător faţă de Ovidiu Burcă

Kopic a înţeles situaţia predecesorului său, Ovidiu Burcă, şi consideră că nici contextul nu l-a ajutat pe antrenorul care a reuşit să promoveze cu Dinamo în Superliga.

"Precedentul antrenor a fost la echipă în cel mai dificil moment din istorie." a spus Kopic.

Kopic a analizat în detaliu situaţia lui Dinamo, dar şi imaginea de ansamblu a fotbalului românesc şi are încredere că poate rezolva problemele echipei şi îşi poate menţine echipa în prima divizie.

"Am urmărit fotbalul din România. Ştiu ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul de aici, dar e diferit când vii aici şi cunoşti jucătorii, petreci timpul cu ei. Pentru mine, nu e vorba doar despre poziţia în care se află Dinamo în clasament. 

Am primit nişte mesaje de la mai mulţi jucători. Pot simţi ce pot face pentru ca Dinamo să fie un club de succes din nou.

Dacă nu ai încredere, nu poţi fi antrenor. Cred că am făcut lucruri bune în cariera mea şi voi da totul pentru acest club. Nu sunt magician, dar fiecare fan al lui Dinamo trebuie să ştie că cel mai impotant lucru în acest moment e ca echipa să rămână în prima ligă." a declarat Zeljko Kopic.

Kopic ştie că poate colabora cu oamenii din staff-ul clubului şi poate transforma Dinamo într-o echipă bună a campionatului, cu timpul.

"Dinamo trebuie să-şi recapete ADN-ul, iar oamenii din club ştiu ce înseamnă asta.

Nu am vorbit încă despre transferuri, este destul timp la dispoziţie să facem asta. Vreau să văd mai întâi cum se prezintă jucătorii. Cel mai important lucru în acest moment este clubul.

Ştiu că România are o istorie importantă în fotbal şi încearcă să revină pe harta europeană a fotbalului. Croaţia are o echipă excelentă şi vrea să se lupte pentru primele locuri. Şi România, şi Croaţia încearcă să joace tehnic." a mai spus Kopic.

 

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare