Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară de coşmar pentru Cristiano Ronaldo! Al Nassr, zdrobită de sârbii lui Al-Hilal

Seară de coşmar pentru Cristiano Ronaldo! Al Nassr, zdrobită de sârbii lui Al-Hilal
Comentarii

Al-Hilal a câştigat derby-ul din Arabia Saudită, cu rivalii de la Al Nassr, cu scorul de 3-0.

Liderul din Arabia Saudită s-a distanţat la şapte puncte de urmăritorii de la Al Nassr, cu victoria din meciul direct.

Prima repriză nu a adus schimbări pe tabela de marcaj, prima reuşită a venit în minutul 64, Sergej Milinkovic-Savic a deschis scorul din pasa lui Abdulhamid.

Conaţionalul său, Aleksandr Mitrovic a dublat avantajul gazdelor în minutul 89, din pasa lui Al Dawsari.

Mitrovic a închis tabela la scorul de 3-0, în minutul 90+2, servit chiar de colegul său de la naţionala Serbiei, Milinkovic-Savic.

În minutul 90+3, Al Bulayhi a primit cartonaşul roşu, iar Al-Hilal a rămas în zece, pentru minutele rămase din timpul suplimentar.

Cristiano Ronaldo a jucat tot meciul dar fără reuşite notabile, portughezul a primit nota 6.6 din partea site-ului sofascore.com, pentru prestaţia sa.

Aleksandr Mitrovic s-a apropiat la doar două goluri de Cristiano Ronaldo, în clasamentul golgheterilor din Arabia Saudită.

Fostul jucător de la Newcastle şi Fulham a ajuns la cota 13 în acest sezon, după dubla din derby-ul cu Al Nassr. Cristiano Ronaldo rămâne lider, cu 15 reuşite.

Pentru cele două cluburi, urmează meciuri în Cupa Campionilor Asiei.

Al-Hilal va primi vizita iranienilor de la Nassaji Mazandaran, în timp ce Al Nassr se va deplasa în Tadjikistan, pentru meciul cu Istiqlol Dushanbe.

În campionat, Al-Hilal se va deplasa la Hail, pentru meciul cu Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Al Nassr joacă acasă, cu Al Riyadh.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassral hilal 

viewscnt
Articole similare