Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fază de geniu creată de Constantin Budescu în Poli Iaşi - Farul. "Asta e pasă cu tot cu gol" | EXCLUSIV

Fază de geniu creată de Constantin Budescu în Poli Iaşi - Farul. "Asta e pasă cu tot cu gol" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani), a avut o prestaţie marcă înregistrată în tricoul Farului, în partida cu Poli Iaşi, un succes pentru oaspeţi cu scorul de 3-2.

"Decarul" constănţenilor a contribuit la două dintre cele trei reuşite din meciul cu Poli Iaşi.

A fost servit de Rivaldinho la golul din minutul 10 şi l-a servit ideal, cu o pasă excelentă, pe Louis Munteanu, pentru golul de 3-0, venit în minutul 45+8.

Pasa decisivă de la golul trei l-a impresionat pe Emil Grădinescu, care a ţinut să evidenţieze calitatea şi fineţea execuţiei mijlocaşului ofensiv de la Farul.

"Asta e pasă cu tot cu gol, cu joker jos, e pasă numai să pui latul acolo, să spui mulţumesc." a spus Emil Grădinescu la emisiunea Sport Report.

Budescu l-a lăsat pe Munteanu cu poarta goală, iar acest a reuşit să majoreze avantajul oaspeţilor. Constantin Budescu a fost numit omul meciului după cele două contribuţii de gol pe care le-a avut.

Gazdele au redus din diferenţă prin Harrison, în minutul 56, englezul profitând de o pasă a lui Luis Phelipe, iar în minutul 64, Alin Roman a marcat al doilea gol al echipei lui Leo Grozavu.

Ieşenii au atacat şi au pus presiune pe apărarea campioanei, dar nu au reuşit să egaleze. Farul s-a impus cu 3-2 şi constănţenii sunt pe locul 7, cu 25 de puncte. Poli Iaşi se află pe locul 12, cu 19 puncte.

Cătălin Anghel, secundul de la Farul, a vorbit despre victoria obţinută azi. 

”Reprize diametral opuse. Trebuie să uităm a doua repriză. O vom analiza, nu am jucat ce am jucat în prima repriză, este explicabil pentru că nu trecem peste o perioadă uşoară. 

Era o presiune mare pe jucători. Trebuie să rămânem cu prima repriză, să o uităm pe a doua. Aveam nevoie de Louis Munteanu, îi ştiam calităţiile. Mă bucur că a marcat”, a declarat Anghel după meci. 

 

 

Afla mai multe despre: farulfarul constantaconstantin budescupoli iasiemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare