Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, după Poli Iaşi - Farul 2-3: „Nu ne-au surprins cu nimic, dar concluzia e una singură!”

Leo Grozavu, după Poli Iaşi - Farul 2-3: „Nu ne-au surprins cu nimic, dar concluzia e una singură!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 2-3, în Superliga României.

Leo Grozavu, reacţie după Poli Iaşi - Farul 2-3: „Nu ne-au surprins cu nimic, dar concluzia e una singură!”

Deşi au fost conduşi cu 0-3, moldovenii au reuşit să revină în repriza secundă şi au fost la un pas să egaleze pe final. Leo Grozavu, tehnicianul echipei, a tras concluziile şi a preferat să nu vorbească despre arbitraj, deşi formaţia sa ar fi putut primi o lovitură de la 11 metri. 

„Din punctul meu de vedere, concluzia e una singură - ne-am prezentat cam târziu la joc. Am început meciul o repriză mai târziu. Meciul a început la 20, iar noi la 21. Ăsta e fotbalul.

La fotbal trebuie să joci ambele reprize, mai ales împotriva echipelor cu calitate. Nu pot să spun că Farul ne-a surprins, am lucrat la antrenamente anumite lucruri.

Aici nu mă pricep, nu vreau să vorbesc. Sigur, ar fi uşor să spun că da. La o asemenea fază aş fi fost curios ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi petrecut în celalalt careu şi n-ar fi fost acordat.

Chiar nu vreau să comentez. Eu am treaba mea, trebuie să antrenez echipa, nu să comentez arbitrajul", a spus Leo Grozavu. 

  • După acest meci, Poli Iaşi rămâne pe locul 12 în clasament, cu 19 puncte adunate în 18 meciuri, în timp ce Farul se află pe 7, cu 25 de puncte în 18 meciuri

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasifarul 

viewscnt
Articole similare