Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când nu sunt victorii, se întâmplă ceva care distruge grupul". Problema din vestiarul de la FCSB

"Când nu sunt victorii, se întâmplă ceva care distruge grupul". Problema din vestiarul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a vorbit despre experienţa sa de la FCSB, colegii cu care se înţelege cel mai bine şi diferenţele dintre rutina de la FC U Craiova 1948 şi actuala sa echipă.

Andrea Compagno a dezvăluit că se înţelege foarte bine cu Vlad Chiricheş, experimentatul fundaş al celor de la FCSB a jucat în Italia timp de şapte ani.

"Când a venit Chiricheş, pentru mine a fost o mare plăcere. Mă uitam la meciurile din Italia şi îl vedeam mereu la televizor, iar acum sunt cu el în vestiar." a spus Compagno despre fostul fundaş al celor de la Napoli, pentru Fanatik.

Cât despre relaţia cu starul celor de la FCSB, Florinel Coman, Compagno a pus accentul pe unitatea grupului, dar şi pe diferenţa între vestiarul fostei sale echipe, FC U Craiova 1948 şi atmosfera din vestiarul vice-campioanei României.

Andrea Compagno: "La FCSB stăm mai mult timp împreună"

"Toţi suntem un grup. La FCSB e puţin diferit faţă de cum era la FC U Craiova. La FCSB stăm mai mult timp împreună, la antrenamente, la masă. La Craiova te duceai în oraş şi luai masa, iar timpul antrenamentelor era mai scurt. Poate asta este puţin diferit." a spus Andrea Compagno.

Întrebat de existenţa unui "lup afla" în vestiarul "roş-albaştrilor", Compagno a negat acest aspect şi s-a concentrat iarăşi pe unitatea grupului şi pe greutatea vestiarului de a digera rezultatele negative.

"Nu există lupi. Am încercat să fim toţi împreună. Nu e atât de uşor, pentru că, la fiecare meci când nu sunt victorii, se întâmplă ceva care distruge grupul! Aici e greu să fim uniţi, dar trebuie să fim! Însă nu sunt lupi în vestiar." a încheiat Compagno.

FCSB este lider în Superliga după 17 etape, cu 37 puncte. Echipa antrenată de Elias Charalambous primeşte vizita Oţelului Galaţi, în această etapă. Partida este programată duminică, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1 şi pe site-ul orangesport.ro

 

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnoflorinel comansuperliga 

viewscnt
Articole similare