Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Din dragoste pentru România. Străinii FCSB-ului, aşa cum nu i-ai mai văzut până acum. Ce mâncăruri tradiţionale preferă sau ce muzică ascultă

VIDEO | Din dragoste pentru România. Străinii FCSB-ului, aşa cum nu i-ai mai văzut până acum. Ce mâncăruri tradiţionale preferă sau ce muzică ascultă

FCSB

Comentarii

Ziua Naţională a unei ţări tot mai cosmopolite îi aduce în atenţie nu numai pe români, ci pe toţi cei care trăiesc şi muncesc în România. Printre ei sunt şi străinii de la FCSB, care nu au ratat şansa de a-i spune "La mulţi ani!" locului de unde îşi câştigă pâinea.

Gigi Becali este renumit pentru naţionalismul său, mai ales când vine vorba de fotbal şi de echipa sa, FCSB. Jucătorii români, în special cei tineri, sunt preferaţii săi, însă valoarea celor străini l-a determinat să apeleze şi la ei, chiar şi la un antrenor din afara ţării.

"România e acum a doua mea casă, locuiesc aici, viaţa mea se desfăşoară aici în fiecare zi şi simt că oamenii se ajută, se iubesc în fiecare zi şi cred că puteţi vedea pe faţa mea că sunt fericit" , a spus Elias Charalambous.

Jucătorii străini de la FCSB vin din toate colţurile lumiii. Cel mai îndepărtat loc este Africa de Sud, de unde provine fundaşul Ngezana.

Străinii de la FCSB cunosc şi România din afara capitalei.Compagno şi-a început aventura românească la Craiova lui Mititelu, Dawa la Botoşani, Djokovic la Cluj, iar Radunovic la Giurgiu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare