Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, cuvinte superbe despre Postecoglou înaintea meciului direct: "Face fotbalul mai bun, e o bucurie să te uiţi la Tottenham"

Guardiola, cuvinte superbe despre Postecoglou înaintea meciului direct: "Face fotbalul mai bun, e o bucurie să te uiţi la Tottenham"

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola a avut doar cuvinte de laudă despre omologul său de pe banca tehnică a lui Tottenham, Ange Postecoglou.

"Da, îi încurajez pe suporteri să vină pe stadion, ne vom amuza", a spus Guardiola într-o conferinţă de presă înaintea partidei de duminică dintre Manchester City şi Tottenham. Meciul va fi în direct la Orange Sport 1, de la ora 18:30.

După ce a dezamăgit constant în stagiunea trecută, Tottenham a renăscut odată cu venirea în vară a lui Postecoglou, de la Celtic. Londonezii au fost ultima echipă neînvinsă în campionat, dar au pierdut ultimele trei meciuri, fiind slăbiţi de numeroasele accidentări.

"Chiar în ultimele meciuri în care n-au câştigat, am fost impresionat de multe lucruri la ei: ocaziile pe care şi le creează, agresivitatea în toate compartimentele jocului.

Ange a venit aici fără nimic şi după doar câteva luni o poţi recunoaşte pe Spurs ca fiind echipa sa. Când echipele au dorinţă şi determinare în joc, asta vine de la antrenor. Iar el a reuşit asta în trecut în Japonia şi la Glasgow cu Celtic.

El face fotbalul mai bun, iar ca antrenor, eu mă bucur să mă uit la ei cum joacă. Impactul lui a fost rapid şi cu adevărat foarte, foarte bun", a spus Guardiola.

Manchester City este pe locul 2, cu 29 de puncte, la un punct de liderul Arsenal, iar Tottenham este pe locul 5, cu 26 de puncte, la numai două puncte de podium.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare