Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul lui Lionel Messi pentru Cupa Mondială din 2026: "Va fi dificil"

Planul lui Lionel Messi pentru Cupa Mondială din 2026: "Va fi dificil"

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi, campion mondial cu naţionala Argentinei după ce a contribuit enorm la obţinerea trofeului la mondialul din Qatar îşi doreşte să joace şi la următoarea ediţie de Campionat Mondial.

La un an de la câştigarea titlului mondial cu Argentina, Lionel Messi a vorbit vineri seară despre posibilitatea de a juca la Cupa Mondială din 2026.

Lionel Messi: "Singurul lucru la care mă gândesc este să ajung la Copa America"

Intervievat la canalul argentinian Star +, căpitanul albiceleste a recunoscut că îşi doreşte "mai mult ca niciodată" să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, dar că, "în mod realist, va fi dificil".

"Singurul lucru la care mă gândesc acum este să ajung la Copa America", a spus Messi.. Această competiţie, pe care a câştigat-o cu Argentina în 2021, va avea loc în iunie-iulie în Statele Unite, unde joacă acum Messi. "După aceea, timpul va spune dacă voi fi sau nu la Cupa Mondială din 2026. 

Voi ajunge la o vârstă (39 de ani) care, în mod normal, nu mi-ar permite să joc. Am spus deja că nu credeam că voi fi acolo, iar oamenii au crezut că mă voi retrage după ultima Cupă Mondială, dar este exact invers. Acum îmi doresc să fiu acolo mai mult ca niciodată".

De la câştigarea titlului mondial din 2022, Messi, 36 de ani, a repetat că viitorul la echipa naţională depinde de cum se simte, fără a se proiecta în viitor.

 "Nu mă gândesc la Cupa Mondială şi nu spun 100% că nu voi fi acolo, pentru că se poate întâmpla orice. Având în vedere vârsta mea, cel mai normal ar fi ca eu să nu fiu acolo. Poate că vom avea rezultate bune la Copa America şi totul va fi pregătit pentru a continua. Poate că nu vom reuşi. În mod realist, va fi dificil.

După atâţia ani de suferinţă, astăzi este cel mai special moment pe care l-am trăit vreodată şi vreau să mă bucur din plin de el, fără să mă gândesc la doi sau trei ani înainte. Ceea ce, în fotbal, este o perioadă foarte lungă", a spus căpitanul campioanei mondiale.

Afla mai multe despre: lionel messiargentinacupa mondialaqatar 2022 

viewscnt
Articole similare