Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă a recunoscut negocierile cu Dinamo, înaintea numirii lui Kopic: ”Trebuie dezvoltaţi jucătorii actuali”

Ionuţ Chirilă a recunoscut negocierile cu Dinamo, înaintea numirii lui Kopic: ”Trebuie dezvoltaţi jucătorii actuali”

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Chirilă (57 de ani) a discutat cu şefii lui Dinamo pentru preluarea echipei, înainte să fie numit croatul Zeljko Kopic (46 de ani).

Ionuţ Chirilă împlineşte, curând, doi ani de când a rămas fără angajament, după despărţirea de Academica Cliceni.

Ionuţ Chirilă a fost aproape de Dinamo: ”Am vorbit despre preluare”

Tehnicianul a recunoscut că, recent, a discutat cu şefii Red&White pentru postul de antrenor al lui Dinamo, în momentul în care Ovidiu Burcă avea bagajele pregătite, însă alegerea finală a ”câinilor” a fost alta - Zeljko Kopic.

Ionuţ Chirilă consideră că merita acest post, deoarece a demonstrat la Dinamo, în trecut, că este capabil de a scoate potenţialul maxim al jucătorilor la suprafaţă într-un timp relativ scurt.

”(n.r. - Acţionarii lui Dinamo au fost interesaţi 100% să te aducă sau aţi discutat doar ca prieteni). Nu, am vorbit despre preluarea lui Dinamo. Din punctul meu de vedere, de un om care nu mai are ce să demonstreze pentru ce a însemnat el la Dinamo şi la experienţa la care a ajuns din punct de vedere al managerului tehnic, trecut prin toate etapele profesionale.

Am spus că era un moment în care Dinamo, o echipă în insolvenţă, cu bani foarte puţini, are nevoie să dezvolte jucătorii actuali. Atunci, ar trebui să o antreneze cine a demonstrat că poate face treaba asta”, a declarat Ionuţ Chirilă, la GSP Live.

Afla mai multe despre: ionut chirilazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare