Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost prins conducând băut la volan", iar clubul îi reziliază contractul! Decizie drastică la echipa din play-off: "Am primit dovada"

"A fost prins conducând băut la volan", iar clubul îi reziliază contractul! Decizie drastică la echipa din play-off: "Am primit dovada"

Superliga

Comentarii

Greşelile din afara terenului vor fi plătite de fotbalistul unei echipe din play-off-ul Superligii. Prins sub influenţa alcoolului la volan de poliţişti, clubul i-a propus rezilierea contractului.

Patronul a anunţat rezilierea contractului, după ce fotbalistul a fost prins băut la volan: "Nu tolerăm"

Informaţiile din urmă cu câteva luni au fost confirmate, iar Poliţia a înştiinţat Sepsi că mijlocaşul Francisco Junior (31 de ani) a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice la volan. 

Sepsi nu acceptă să continue cu jucătorul din Guinea-Bissau, iar Laszlo Dioszegi a oferit detalii. 

”Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de al nostru. Tocmai am primit dovada de la Poliţie, iar lucrurile sunt clare.

Junior a fost prins conducând băut la volan. Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu tolerăm aşa ceva.

Iar acum, după ce am primit şi dovada clară de la Poliţie dorim să reziliem contractul cu Junior.

Sper să înţeleagă şi să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya.

Dacă nu înţelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluţie de rupere a contractului cu el.

A fost prins conducând la volan după ora 1 noaptea. Vă repet: nu acceptam aşa ceva la Sepsi, iar noi vrem să reziliem contractul cu acest fotbalist”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit ProSport.

 

Afla mai multe despre: francisco junior santoslaszlo dioszegi sepsireziliere sepsi 

viewscnt
Articole similare