Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ermal Krasniqi a semnat cu Rapid: ”Îmi doresc să ne luptăm pentru campionat”

OFICIAL | Ermal Krasniqi a semnat cu Rapid: ”Îmi doresc să ne luptăm pentru campionat”

Rapid

Comentarii

Krasniqi a semnat cu Rapid.

Rapid continuă să mute în ofensivă, reuşind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant şi a fost achiziţionat de la CFR Cluj, formaţie la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giuleşti şi îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a spus kosovarul.

Krasniqi a semnat un contract valabil pe două sezoane şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune.

În actualul sezon, Ermal a jucat 12 meciuri pentru clujeni, în campionat, unde a oferit două pase de gol, dar şi două partide în Conference League, contra lui Demirspor. De asemenea, a bifat şi trei meciuri în grupele Cupei României.

Ca şi ceilalţi doi kosovari din lotul lui Cristiano Bergodi, Krasniqi a evoluat şi el pentru echipa naţională, acesta bifând patru apariţii în tricoul alb-albastru.

În carieră, atacanul de 25 de ani are două titluri de campion al statului Kosovo, ambele cu FK Ballkani (2021/22, 2022/23).

Cota sa de piaţă, conform tranfermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro. Cea mai mare cotă a avut-o în vară, când era evaluat la 1,4 milioane de euro.

Transferul lui Krasniqi reprezintă cea de-a treia achiziţiei din această iarnă, după Florent Hasani (FK Tirana) şi Borisav Burmaz (FK Vozdovac).

CARIERĂ

CFR Cluj (39 meciuri, 5 goluri, 4 assisturi)

FK Ballkani (105 meciuri, 39 goluri, 17 assituri)

KF Ferizaj (10 meciuri, 6 goluri)

FC Llapi (1 meci)

Afla mai multe despre: rapidkrasniqitransfer 

viewscnt
Articole similare