Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sperăm să fie doar în lotul lărgit”. Reacţie dinspre FCSB după ce Ngezana a ajuns pe lista preliminară a Africii de Sud pentru Cupa Africii | EXCLUSIV

”Sperăm să fie doar în lotul lărgit”. Reacţie dinspre FCSB după ce Ngezana a ajuns pe lista preliminară a Africii de Sud pentru Cupa Africii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, dar fundaşul sud-african a avut nevoie de o perioadă îndelungată de adaptare la fotbalul din România.

Siyabonga Ngezana şi-a făcut junioratul şi şi-a început cariera de fotbalist profesionist la Kaizer Chiefs, acolo unde a rămas până vara trecută, când Gigi Becali a plătit în schimbul său 600 de mii de euro.

Recent, Ngezana a fost selecţionat în lotul preliminar al „Bafana Bafana” pentru Cupa Africii pe Naţiuni, cea mai importantă competiţie internaţională de pe continentul african.

MM Stoica, oficialul de la FCSB, a avut un moment de sinceritate şi a dezvăluit că i-a spus lui Ngezana că spera să nu fie convocat în lotul final pentru Cupa Africii. 

  • Siyabonga Ngezana a venit la FCSB în vară, în schimbul unei sume de transfer consistente pentru România, 600.000 de euro!

”Este în lotul lărgit... sperăm sa fie doar în lotul lărgit pentru ca îl pierzi până prin 11 Februarie dacă merge acolo. (n.r. el speră să fie în lotul restrâns) Ei, eu am fost corect cu el şi i-am spus ce cred în faţă, el a râs”, a dezvăluit MM Stoica la Orange Sport. 

  • 1 milion de euro e cota sud-africanului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com
"Vă dau cuvântul meu de onoare că a fost o coincidenţă ". MM Stoica a intervenit după atacurile asupra FCSB: "Vorbim să ne aflăm în treabă?" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ngenzanamm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare