Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu e explicat de ce nu poate să-l transfere pe Compagno şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Adrian Mititelu e explicat de ce nu poate să-l transfere pe Compagno şi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

U Craiova 1948 a reuşit să o învingă pe FC Voluntari, scor 1-0 (1-0), vineri seară, în deplasare, într-o partidă din etapa a 20-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Vladislav Blănuţă, în minutul 37.

Adrian Mititelu îl laudă pe Vladislav Blănuţă

În urma acestui rezultat, FCU a urcat pe locul 10, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari, dar cu un golaveraj superior.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, nu se mai aruncă cu capul înainte, chiar dacă se apropie de zona play-off-ului. A mai făcut acest lucru şi după alte victorii, iar în etapa următoare a clacat inexplicabil.

Totuşi, omul de afaceri are numai cuvinte de laudă la adresa atacantului Vladislav Blănuţă, căruia îi prevede o carieră foarte frumoasă în continuare, dacă va rămâne cu picioarele pe pământ.

În plus, Adrian Mititelu îl sfătuieşte pe Gigi Becali să nu-l vândă pe Andrea Compagno, dacă vrea să câştige titlul în acest sezon.

E foarte importantă această victorie, în ecuaţia clasamentului, în situaţia noastră particulară, ţinând cont că ne-am propus multe în acest an. Noi în fiecare an ne propunem multe şi obţinem foarte puţine.

O victorie care ne dă aripi şi care încununează o muncă şi confirmă valoarea acestei echipe, chiar dacă am avut foarte multă inconstanţă. Iată că avem trei rezultate pozitive consecutive şi sper să vin şi al patrulea, marţi, cu puternica echipă Petrolul.

Nu mă felicit. E un antrenor foarte bun, dar nu el face diferenţa. El îi organizează, îi antrenează, dar este o muncă colectivă. Nu antrenorul este de vină, nu face diferenţa în sensul ăsta. Eu sunt foarte mulţumit de activitatea lui, e un băiat tânăr, cu chef de muncă, inovează şi cred că poate deveni un antrenor bun.

Blănuţă e fotbalist cu ”f” mare. Nu vorbim de milioane, dar dacă e băiat serios şi nu prinde aere româneşti - chiar dacă e de peste Prut - eu zic că va fi un titular al naţionalei României la senori şi va juca la o echipă puternică din Europa. Are toate ingredientele şi caracteristicile unui nouar autentic.

Oferte e mult spus. Am întrebări. Diverse persoane care întreabă, dar nu cred că vor pleca prea mulţi jucători în această iarnă. Avem un obiectiv - Cupa şi play-off-ul, poate un baraj pentru cupele europene. Poate anul ăsta ne iese la baraj. Poate avem un arbitraj corect, nu ca anul trecut.

Nu m-a sunat Gigi Becali pentru Blănuţă. Pentru Blănuţă nu. Haideţi să nu vorbim despre transferuri. Dacă se rezuma totul la bani, eram poate cel mai bogat din fotbalul românesc. Eu am preferat să ţin fotbaliştii şi să fac ceva, dar nu am reuşit. Deocamdată, Blănuţă este un fruct care începe să se pârguiască. Până să e coace mai durează.

Îmi pare rău. Aici greşeşte foarte mult Gigi Becali, pentru că Compagno e cel mai bun vârf din România. Îmi pare rău că nu i se dă încredere. Am două vârfuri foarte bune, Ibrahim şi Blănuţă, nu mai zic de Chiţu, de aceea nu fac demersuri de a-l aduce înapoi pe Compagno. Altfel, mi l-aş dori foarte mult

Eu spun că Gigi Becali va regreta foarte mult dacă îl va da pe Compagno. Dacă anul ăsta vrea să ia campionatul şi în retur nu-l are pe Andrea, s-ar putea să-i simtă lipsa foarte mult”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu FC Voluntari.

  • VIDEO cu declaraţia lui Adrian Mititelu

Afla mai multe despre: adrian mititelublanutacompagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare