Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei echipe de TOP din Superligă se bat pentru semnătura jucătorului propus la EURO 2024! Cum putea Rapid să dea lovitura în vară

Trei echipe de TOP din Superligă se bat pentru semnătura jucătorului propus la EURO 2024! Cum putea Rapid să dea lovitura în vară

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi are un sezon excelent în Superligă pentru o echipă nou-promovată, iar jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu au intrat în atenţia cluburilor care se luptă la titlu. Fără CV-uri impresionante, dar cu o atitudine ireproşabilă, atât pe teren, cât şi în afara lui, fotbaliştii de la malul Dunării ”le-au luat ochii” granzilor din România, iar căpitanul gălăţenilor a ajuns deja o ţintă pentru formaţiile de top.

Căpitanul lui Dorinel, urmărit de FCSB, Universitatea Craiova şi CFR! Rapid a ”furat startul”, dar a ieşit din cursă

Juri Cisotti (30 de ani) a sosit în Galaţi în urmă cu doi ani şi a fost unul dintre artizanii revenirii Oţelului în Superligă. Italianul, adus de Dorinel Munteanu în România, a promovat succesiv cu formaţia gălăţeană din Liga 3 în Liga 1, iar acum este unul dintre cei mai curaţi jucători din campionatul nostru intern. Prestaţiile sale excelente au fost dublate de golul marcat pe terenul FCSB-ului, în meciul câştigat de Oţelul cu 2-0, iar Anghel Iordănescu a exultat şi a propus naturalizarea sa pentru EURO 2024.

Din informaţiile cotidianului gălăţean Viaţa Liberă, FCSB, Universitatea Craiova şi CFR Cluj stau la pândă pentru a obţine semnătura lui Juri Cisotti, însă cele trei cluburi nici nu vor să audă ce preţul fixat de Dorinel Munteanu (2.000.000 de euro), ci să îl aducă liber de contract în vară, atunci când înţelegerea dintre italian şi Oţelul expiră.

Aceeaşi sursă relatează că, Rapid şi Poli Iaşi s-au interesat încă din vară de serviciile mijlocaşului, însă acesta a dorit să rămână la Oţelul. 

Oţelul i-a fixat un preţ uriaş lui Cisotti. ”Neamţul” îl vinde scump pe italian

”Juri Cisotti ste un factor de echilibru şi un om foarte important în vestiar şi pe teren. Nu există în acest moment niciun club din România care să şi-l permită pe Cisotti. Costă două milioane de euro. Şi, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off”. spunea Dorinel Munteanu, în urmă cu câteva zile.

  • Juri Cisotti este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Triestina, Chievo Verona, Latina Calcio, Spezia, Rijeka, Vicenza, Casertana (toate din Italia), dar şi pentru două cluburi din Malta, Mosta FC şi Sliema.

Afla mai multe despre: fcsbrapidcfr clujuniversitatea craiovajuri cisotti 

viewscnt
Articole similare