Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2 | Dorinel Munteanu s-a ţinut de cuvânt şi l-a învins pe Gigi Becali chiar la el ”acasă”

VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2 | Dorinel Munteanu s-a ţinut de cuvânt şi l-a învins pe Gigi Becali chiar la el ”acasă”

FCSB

Comentarii

Oţelul Galaţi a învins-o pe FCSB, scor 2-0, duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

FCSB - Oţelul 0-2 (Teles, Cisotti)

Min 90+6: Final de meci!

Min 90+5: Florinel Coman vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min. 88: Ocazie mare, FCSB! Ngezana reia, dar Dur-Bozoancă reţine in extremis, din apropierea liniei porţii.

Min 82: Andrea Compagno se înalţă şi trimite spre poartă, cu o lovitură de cap, Dur-Bozoancă reţine fără probleme.

Min 65: GOOOOOOOOOL Oţelul! Cisotti majorează avantajul oaspeţilor, din pasa lui Maciel, cu un şut în plasa laterală, Târnovanu este învins iar scorul este 2-0!

Min 54: Alex Pop prinde spaţiul porţii, dar portarul gazdelor, Ştefan Târnovanu, reţine balonul fără mari probleme.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45+5: Pauză pe Arena Naţională!

Min 45+4: Alex Pop îşi încearcă norocul cu o execuţie acrobatică care îl pune în dificultate pe Târnovanu, mingea sfârşeşte peste poartă.

Min 43: Ratare imensă a lui David Miculescu! Atacantul gazdelor nu reuşeşte să înscrie din câţiva metri, cu o lovitură de cap care îi dă emoţii lui Dur-Bozoancă

Min 32: Şutul de la distanţă expediat de Adrian Şut este respins de apărarea oaspeţilor iar mingea este respinsă în corner.

Min 21: Portarul oaspeţilor, Dur-Bozoancă, are emoţii şi nu reuşeşte să respingă mingea venită din lovitură liberă, Ngezana incearcă să atace mingea dar nu reuşeşte să intervină decisiv.

Min. 17: Florinel Coman şutează peste poartă, din lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri.

Min. 7: GOOOOLLL Oţelul, 0-1! Teles deschide scorul, după ce îi fură mingea lui Ov.Popescu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru (cpt.), Şut, Ov. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman
  • Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruţ, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
  • Antrenor: Elias Charalambous.
     
  • Oţelul Galaţi: Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodişteanu
  • Rezerve: R. Stoian – Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel
  • Antrenor: Dorinel Munteanu.

FCSB are şansa de a se distanţa la opt puncte în fruntea clasamentului din Superligă. Deşi evoluţiile au lăsat mult de dorit în ultimele partide, vicecampioana României îşi poate mări avansul din campionat şi prin prisma rezultatelor dezamăgitoare înregistrate de CFR Cluj. Fără victorie în ultimele patru etape disputate, ardelenii au rămas la cinci puncte în spatele FCSB-ului, cu un meci în plus disputat. Sâmbătă seara, CFR Cluj a pierdut şi meciul de pe terenul Universităţii Craiova, scor 0-1.

FCSB vine după două victorii consecutive, ambele obţinute la limită. Roş-albaştrii s-au impus, în urmă cu trei săptămâni, scor 2-1, pe propriul teren, cu FCU Craiova 1948, apoi, după pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, FCSB a mai bifat un succes. Chiar săptămâna trecută, după o prestaţie dezamăgitoare, echipa lui Elias Charalambous a reuşit să se impună cu 1-0 în derby-ul cu Dinamo.

FCSB - Oţelul LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1

De partea cealaltă, Oţelul Galaţi vine după un rezultat sub aşteptări. Pe propriul teren, după ce a condus cu 1-0 la pauză, echipa lui Dorinel Munteanu a făcut o repriză secundă dezastruoasă şi a cedat în faţa Universiţăţii Craiova, scor 1-3.

FCSB şi Oţelul s-au mai întâlnit deja de două ori în actuala stagiune. Mai întâi, vicecampioana s-a impus în turul campionatului, la Galaţi cu 2-0, apoi, pe acelaşi teren, a scos doar o remiză, scor 1-1, în grupele Cupei României.

Afla mai multe despre: fcsbotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare