Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arlauskis a sărit să-l bată pe Petrescu: ”Unde eşti? Vino încoace”. Cum a scăpat ”Bursucul” de furia fostului portar

Arlauskis a sărit să-l bată pe Petrescu: ”Unde eşti? Vino încoace”. Cum a scăpat ”Bursucul” de furia fostului portar

Fotbal

Comentarii

Giedrius Arlauskis (36 de ani) a anunţat că se retrage din fotbal, după o carieră plină de succese, mai ales în tricoul celor de la CFR Cluj.

Fostul portar a evoluat timp de trei ani şi jumătate la CFR Cluj, în două perioade, şi a avut ocazia să lucreze şi cu Dan Petrescu, cel care a cucerit atâtea trofee alături de formaţia din Gruia.

Arlauskis, un nebun frumos al fotbalului românesc

Cum timpul a trecut, iar faptele s-au prescris, Giedrius Arlauskis a povestit că întotdeauna a avut contre cu Dan Petrescu. Amândoi sunt firi aprinse, emotive, iar când se intersectau ieşeau mereu scântei.

O singură dată scânteile erau foarte aproape să se transforme în foc. Lituanianul s-a enervat foarte tare pe antrenorul român şi a fugit după el în vestiar.

Din fericire pentru toată lumea, ”Bursucul” a reuşit să se strecoare la loc sigur, înainte ca situaţia să degenereze.

Ai avut clinciuri cu Dan Petrescu? Non-stop. Aţi fost aproape şi de violenţă fizică? O singură dată. Eu am sărit, cu nebuniile mele. Chiar povesteam cu Felgueiras şi mi-am adus aminte de un meci cu FC Botoşani la Cluj.

Am bătut 4-1. În prima repriză, Botoşani a avut două ocazii mari, şuturi de la distanţă, le-am scos. În repriza a doua am rezolvat, 4-0, în minutul 90.

Apoi, fuge pe contraatac, scot cu piciorul, se întoarce şi marchează la colţul lung, scor 4-1 final. Pentru noi.

Se fluieră finalul, iar Dan Petrescu se întoarce la bancă şi spune: `Băga-mi-aş...azi am jucat fără portar`. Băi, mânca-ţi-aş. Ne duceam la galerie şi vin la mine colegii: `Băi, e nebun, ai auzit ce-a zis?`. Ce să mai salut galeria, nu mai aveam răbdare.

Mi s-a pus repede, că eu sunt şi aşa, cu problemele mele emoţionale (n.r. - râde). M-am dus glonţ în vestiar şi am stricat: `Petrescule, unde eşti?`. Toată lumea se bucura: `Ce-ai, bă, nebunule? Că am câştigat, ce s-a întâmplat?`. Şi cu înjurături cu totul.

El era în birou, eu strigam: `Băi, vino încoace, că nu ştiu ce`. Şi a închis uşa! Nu făceam aşa. Nu sunt violent, dar cred că îl înjuram de îl rupeam”, a povestit Giedrius Arlauskis, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dan petrescugiedrius arlauskiscfr cluj-botosani 

viewscnt
Articole similare