Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Măldărăşanu, după ce a fost indicat ”urmaşul” lui Cristiano Bergodi la Rapid

Reacţia lui Marius Măldărăşanu, după ce a fost indicat ”urmaşul” lui Cristiano Bergodi la Rapid

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti, cu italianul Cristiano Bergodi pe bancă, nu reuşeşte să bifezele rezultatele dorite de către conducătorii echipei sau de fani, aşa că tensiunile nu au întârziat să apară.

Recent, au reapărut zvonurile care îl anunţă pe făraş pe antrenorul italian, iar un alt antrenor se află în ”joc de glezne” pentru a-i continua munca în Giuleşti.

Marius Măldărăşanu i-a liniştit pe sibieni

Cele mai mari şanse de a o prelua pe Rapid, dacă, într-adevăr, Bergodi va fi debarcat, le are actualul tehnician al celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, cel care a reuşit să facă minuni la Sibiu, în ultimii ani.

Chestionat pe acest subiect, Marius Măldărăşanu a dat asigurări că va rămâne la Sibiu. În plus, fostul mijlocaş al Rapidului este sigur că şefii din Giuleşti sunt oamenii cumpătaţi, echilibraţi, care vor merge pe linia continuităţii, cea care, de obicei, aduce şi performanţa, la un moment dat.

Tot ce apare în presă nu ne face bine nici nouă şi mai ales Rapidului. Eu am stat de vorbă cu băieţii noştri, i-am şi liniştit, pentru că avem şi câţiva jucători pentru care se încearcă şi prelungirea şi probabil contează şi acest aspect. Sunt aici, mă simt bine, mă simt respectat, am o muncă de făcut, dau totul ca să ne atingem obiectivele

Îmi pare rău pentru Cristiano Bergodi (n.r. - antrenorul actual al Rapidului), numai în pielea lui să nu fii. L-am avut antrenor, îl cunosc foarte bine, îi doresc multă baftă. Ştim cu toţii că acolo există o conducere foarte echilibrată şi cu siguranţă va merge pe continuitate care, din punctul meu de vedere, duce la performanţă”, a declarat Marius Măldărăşanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri.

Afla mai multe despre: maldarasanubergodisucuangelescu 

viewscnt
Articole similare