Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid îl are pregătit pe înlocuitorul lui Bergodi, tot din Superliga! Italianul are ultimatum din partea conducerii: 4 puncte cu Petrolul şi Farul | EXCLUSIV

Rapid îl are pregătit pe înlocuitorul lui Bergodi, tot din Superliga! Italianul are ultimatum din partea conducerii: 4 puncte cu Petrolul şi Farul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Situaţia lui Cristiano Bergodi la Rapid s-a schimbat în ultimele săptămâni, după eliminarea din Cupa României şi rezultatele slabe din Superliga. Antrenorul are ultimatum din partea conducerii pentru ultimele două etape din 2023. De altfel, şefii din Giuleşti îl au în vizor şi pe înlocuitorul italianului, iar mişcările din Superliga s-ar putea produce în pauza din iarnă.

Cristiano Bergodi are postul ameninţat la Rapid! Meciurile cu Petrolul şi Farul îi decid soarta

Obiectivul Rapidului în acest sezon este clasarea pe locurile 1-3, în Superliga. Deja, un alt obiectiv important, Cupa României, a fost ratat, după ce meciurile cu Steaua Bucureşti şi CFR Cluj s-au dovedit a fi decisive. 

Deşi echipa a avut o perioadă bună cu ex-tehnicianul lui Sepsi la cârmă, accidentările suferite de Rrahmani şi Petrila s-au dovedit a fi decisive în privinţa jocului echipei din Giuleşti, iar rezultatele negative s-au înmulţit în ultima perioadă. 

Rapid Bucureşti n-a mai câştigat de patru etape în Superliga, după 0-0 cu Sepsi, 2-3 cu U Cluj, 0-0 cu FC Botoşani şi 1-2 cu Voluntari, meci care a generat tensiune în Giuleşti. Dan Şucu a fost apostrofat de fani, într-o situaţie schimbată pentru vişinii faţă de aşteptările sezonului centenarului. 

Conform surselor Orange Sport, Cristiano Bergodi a primit ultimatum din partea conducerii, care la începutul sezonului a avut de ales între el şi Marius Şumudică, ajuns între timp la Gaziantep. 

Italianul are o misiune clară pentru "a supravieţui" şi după pauza de iarnă şi pentru a mai fi pe bancă din ianuarie, la meciurile din Superliga. Cristiano Bergodi are nevoie de minimum 4 puncte din ultimele două meciuri ale anului, din: Petrolul - Rapid, vineri, de la 20:00, şi Farul - Rapid, miercuri, 20 decembrie, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În caz contrar, aventura principalului la Rapid s-a putea încheia prematur, după doar cinci luni. 

Marius Măldărăşanu este înlocuitorul pregătit la Rapid! S-ar putea profita de situaţia de la Hermannstadt

Pe masa conducerii a ajuns o variantă pe placul suporterilor şi care a confirmat în Superliga. 

Sursele Orange Sport susţin că antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, este principalul spre care s-au orientat şefii din Giuleşti, în cazul în care Cristiano Bergodi nu va îndeplini condiţiile pe teren, în finalul anului. 

În vârstă de 48 de ani, Marius Măldărăşanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Rapid, pentru care a jucat în două perioade, între 1998-2003 şi 2003-2008. Fostul mijlocaş a ajuns în sfertul de finală al Cupei UEFA, în 2006, iar în Giuleşti a câştigat două Cupe ale României, în 2002 şi 2007, şi două Supercupe ale României, în 2000 şi 2008. 

Marius Măldărăşanu şi-a început cariera la Astra, unde a avut un parcurs bun, iar în prim-plan a ajuns cu Hermannstadt, echipă pe care a transformat-o din una modestă într-o formaţie de play-off. După 19 etape în stagiunea actuală, Hermannstadt este pe locul 6, cu 28 de puncte. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, relaţia dintre Marius Măldărăşanu şi preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, s-ar fi schimbat în ultima perioadă. Cei doi nu şi-ar mai fi vorbit în ultima lună, iar de situaţia de la Sibiu ar putea profita Rapid Bucureşti

În 2022, Marius Măldărăşanu a fost cel care a insistat ca Dani Coman să continue în conducerea clubului Hermannstadt, atunci când situaţia financiară a clubului a fost dramatică. În cele din urmă, fostul portar a revenit şi datorită relaţiei bune cu antrenorul. 

Afla mai multe despre: marius maldarasanucristiano bergodischimbare antrenor rapiddani comandan sucumarius maldarasanu cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare