Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care s-a ţinut de cuvânt şi n-a acceptat negocierile cu Dinamo: "Am vorbit personal cu el" | EXCLUSIV

Antrenorul care s-a ţinut de cuvânt şi n-a acceptat negocierile cu Dinamo: "Am vorbit personal cu el" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

La finalul lunii noiembrie, Liviu Ciobotariu (52 de ani) a plecat de la Sepsi, după doar câteva luni de la preluarea formaţiei covăsnene.

Dioszegi a ”dat din casă”. Ce spune despre oferta lui Dinamo pentru Ciobotariu: ”Am vorbit personal cu el”

Liviu Ciobotariu a intrat pe lista oficialilor de la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă, dar antrenorul nu a luat în calcul interesul câinilor. Informaţia a fost, din nou, confirmată de Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, fosta echipă a lui Ciobotariu. 

De asemenea, Dioszegi are doar cuvinte de laudă pentru Ciobotariu, dar şi despre cel care l-a înlocuit: Bernt Storck. 

”(n.r. despre Bernt Storck) Cred că s-a schimbat puţin mentalitatea jucătorilor şi disciplina în vestiar. El a venit cu o mentalitate nemţească şi jucătorilor să spun că puţin le e teamă şi cred că tot ce cere jucătorii respectă. 

Nu putem să spunem aşa că există antrenori străini şi români. El are un trecut foarte bun, a antrenat nişte echipe mari, a venit cu o filosofie nouă şi jucătorii trebuie să ofere sfatul lui. 

Da, Ciobi a fost foarte ok. N-am mai vorbit cu el, dar îi ţin pumnii. Chiar dacă l-am pierdut ca antrenor şi cred că vom rămâne. Îl voi suna şi voi vorbi, pentru că este un om deosebit”, a dezvăluit Dioszegi pentru Orange Sport. 

Dioszegi a dezvăluit, acum câteva săptămâni, pentru Orangesport.ro că Ciobotariu nu va negocia cu Dinamo: ”Am vorbit personal cu el şi e genul de antrenor care spune lucrurilor pe nume şi se ţine de cuvânt când spune ceva. Nu ştiu dacă are oferte. Dacă are ceva oferte îmi va spune ca între prieteni”.

  • 9 succese, 8 remize şi 9 eşecuri sunt cifrele lui Ciobotariu pe banca lui Sepsi

Ciobotariu a mai colaborat cu gruparea din „Ştefan cel Mare” în perioada decembrie 2010 - iulie 2011, când a pregătit echipa secundă, ca în perioada iulie 2011 - aprilie 2012 să preia banca tehnică a primei echipe.

Sepsi OSK este ultima echipă pregătită de Liviu Ciobotariu, adunând 26 de meciuri pe banca covăsnenilor, cu o medie de 1.35 punte pe meci.

"Dacă-l vindem, să merite pentru club". Laszlo Dioszegi ştie ce se va întâmpla în iarnă cu Marius Ştefănescu | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariudinamolaszo dioszegi 

viewscnt
Articole similare