Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică vrea să se împace cu investitorul unui club de tradiţie, unde poate ajunge antrenor! "Chiar am vrut să ies să spun treaba asta! Nu port ranchiună"

Dică vrea să se împace cu investitorul unui club de tradiţie, unde poate ajunge antrenor! "Chiar am vrut să ies să spun treaba asta! Nu port ranchiună"

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre unul dintre puţinele conflicte pe care le-a avut cu oamenii din fotbalul românesc. În ultima perioadă, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeş, l-a contrat pe fostul jucător şi antrenor al echipei din Piteşti, însă Dică ar vrea să facă pace.

Nicolae Dică caută pacea cu unul dintre oamenii cu bani din fotbalul românesc

Nicolae Dică este liber de contract din august, atunci când s-a despărţit de FCU Craiova 1948, după doar o lună. Pentru tehnician au existat discuţii neconcretizate de când este liber de contract. 

Pentru Orange Sport, Nicolae Dică a spus că e pregătit să facă pace cu Viorel Tudose, omul care acoperă o parte din bugetul lui FC Argeş, după ce relaţiile dintre cei doi s-au răcit. 

Mai mult, Nicolae Dică n-ar exclude discuţiile pentru a reveni la clubul său de suflet. 

"Ştiu că FC Argeş doreşte aducerea unui preşedinte, mai multe nu pot spune, că nu sunt în club. FC Argeş e clubul meu de suflet, unde am făcut primii paşi în fotbal. Sunt un om care nu a purtat ranchiună pe cineva, mai ales pe persoanele care vin cu bani în fotbal, cum e domnul Tudose, care aduce câteva sute de mii de euro pe an. 

Pentru binele lui FC Argeş spun că am şi uitat (n.r. - conflictul). Nu aş avea nicio problemă să colaborăm nici acum, nici pe viitor. Nu port ranchiună, că nu vin mulţi cu bani de acasă să vină să investească. Au fost nişte discuţii, dar pe viitor poate vom discuta faţă în faţă. 

FC Argeş are nevoie de investitori şi îmi doresc ca domnul Tudose să rămână, îmi doresc FC Argeş în prima ligă, îmi doresc ca FC Argeş să vândă jucători pe bani mulţi. Nu am nicio problemă şi chiar am vrut să ies să spun treaba asta. 

Pentru binele lui FC Argeş nu am nicio problemă cu domnul Tudose. Sezonul ăsta are 2-3% şanse să prindă play-off-ul, dar îmi doresc ca în anii următori FC Argeş să ajungă în prima ligă. Apare şi stadionul nou, ştiu cât de mult primăria îşi doreşte noul stadion", a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport. 

Viorel Tudose l-a contrat pe Nicolae Dică în urmă cu câteva zile

Câteva episoade au dus la ruptura dintre cei doi. În februarie, Nicolae Dică n-a putut intra la meciul FC Argeş - FCSB, întrucât n-a cumpărat bilet, apoi Viorel Tudose l-a contrat pentru că a lăsat discuţiile cu FC Argeş, pentru a negocia cu FC Botoşani. 

În ultimele zile, omul cu banii de la clubul piteştean i-a oferit o nouă replică. 

"I-am spus chiar şi acestui fost fotbalist al lui FC Argeş, care acum e antrenor, să îşi vadă de treaba lui şi să nu mai încerce pe la spatele meu prin diferite canale îndepărtarea lui Neagoe şi numirea sa în funcţia de antrenor principal. Tot încearcă o lovitură de palat ca să îmi demonstreze el mie ce mare şi tare este el. Deci, mă repet, dacă reuşeşte cumva pe la spatele meu acest lucru, atunci eu voi pleca imediat de la FC Argeş. Nu îi voi da numele, dar sunt sigur că o să vă daţi voi seama la cine mă refer", a declarat Viorel Tudose, pentru ProSport.  

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica fc argesnicolae dica viorel tudose 

viewscnt
Articole similare