Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E rachetă!” Gigi Becali şi-a luat jucător de Champions League cu doar 50.000 de euro! ”Ne-am înţeles”

”E rachetă!” Gigi Becali şi-a luat jucător de Champions League cu doar 50.000 de euro! ”Ne-am înţeles”

Superliga

Comentarii

FCSB a realizat al treilea transfer din această iarnă, iar Gigi Becali pare că a găsit soluţia pentru flancul drept al apărării vicecampioanei.

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt: FCSB şi-a luat fundaş dreapta!

Patronul vicecampioanei a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Nana Antwi, un ghanez în vârstă de 23 de ani ce evoluează pentru Urartu, campioana en-titre din Armenia. Conform informaţiilor GSP.ro, Gigi Becali a plătit doar 50.000 de euro în schimbul fundaşului african.

„Da, tată, ne-am înţeles. E «rachetă»! Jucătorul va veni la noi, să vedem dacă acum, din iarnă. Am făcut o ofertă. Cu Pantea ce să se întâmple? Va juca şi el fotbal”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

FC Urartu a dat piept cu Farul Constanţa în turul doi al calificărilor pentru grupele UEFA Conference League. Nana Antwi a fost integralist atât în tur, cât şi în retur, mai mult decât atât, a reuşit să marcheze un gol în partida disputată în Armenia. De-a lungul carierei ghanezul a mai evoluat pentru Lori (Armenia) şi Tanta ( Egipt).  

  • Nana Antwi este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Gigi Becali vrea să scape de salariul mare de la FCSB, iar fotbalistul e binevenit la un alt club din Superliga

FCSB l-a transferat şi pe Baba Alhassan, cu care MM Stoica a vorbit deja în cadrul echipei. Un semn de întrebare este în privinţa lui Valentin Creţu, pe care MM îl doreşte şi din iarnă în lot, iar spre despărţirea de FCSB se îndreaptă Dorin Rotariu: "Când eşti idiot în viaţă, trebuie să plăteşti. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?”, spunea Gigi Becali. 

După Hermannstadt, Sepsi ar putea fi o posibilă destinaţie pentru Dorin Rotariu, care a purtat o discuţie cu echipa din Sfântu Gheorghe şi în urmă cu câteva luni. Decizia în privinţa transferului fotbalistului de la FCSB îi aparţine noului antrenor de la Sepsi, Bernd Storck.

"Pe Dorin Rotariu l-am vrut în vară, dar noi nu putem concura cu FCSB, după care a plecat la FCSB, iar la noi a fost doar o discuţie atunci. Fiecare jucător are o poartă deschisă la Sepsi, dacă vrea antrenorul", a spus acţionarul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăfarulnana antwi 

viewscnt
Articole similare