Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje a dat lovitura! Fostul dinamovist pleacă de la Chiajna şi se umple pe bani

Gabi Torje a dat lovitura! Fostul dinamovist pleacă de la Chiajna şi se umple pe bani

Liga 2

Comentarii

Gabi Torje a semnat cu Concordia Chiajna în urmă cu doar trei luni, însă ar putea pleca de la gruparea ilfoveană, chiar în această iarnă.

TUN financiar pentru Torje: la 34 de ani, ”piticul” este dorit în Orient!

Concordia Chiajna s-ar putea despărţi în această iarnă de mai mulţi jucători, după un sezon regular în care ilfovenii au dezamăgit. Văzuţi drept principalii favoriţi la promovare, ”vulturii” tremură serios pentru intrarea în play-off, iar după 15 etape ocupă doar poziţia a opta în Liga 2.

Unul dintre cei care ar putea pleca este chiar veteranul Gabi Torje, care din informaţiile Sport.ro, s-a înţeles cu o formaţia ce evoluează în al doilea eşalon din Qatar.  ”Piticul” a bifat doar opt meciuri în tricoul formaţiei pregătite de Erik Lincar, iar o aventură în zona Orientului pare atrăgătoare pentru fostul fotbalist al lui Dinamo.

Gabi Torje a mai evoluat în străinătate pentru Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Ankaraspor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, Larissa, Bandirmaspor şi Genclerbirligi. În vârstă de 34 de ani, timişoreanul este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaliga 2gabriel torje 

viewscnt
Articole similare