Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor Asiei! Thriller în ultima etapă a grupelor, pentru Jeonbuk

Dan Petrescu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor Asiei! Thriller în ultima etapă a grupelor, pentru Jeonbuk

Stranieri

Comentarii

Jeonbuk s-a impus cu scorul de 3-2 împotriva celor de la Bangkok United, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Jeonbuk, calificare după un meci cu cinci goluri, în Liga Campionilor Asiei

Gruparea din Coreea de Sud şi-a obţinut locul în fazele eliminatorii ale competiţiei intercluburi de pe continentul asiatic după o victorie dramatică împotriva liderului Grupei F, Bangkok United, scor 3-2.

Thailandezii au deschis scorul în minutul patru, prin reuşita lui Jarunongkran. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj, antrenat de Dan Petrescu şi la formaţia din Gruia, Nana Boateng, a început titular partida, dar a fost înlocuit în minutul 34.

În minutul 42 a venit egalarea gazdelor. Moon Seon-Min a înscris din pasa lui Lee Dong-Jun.

După pauză, Jeonbuk s-a dezlănţuit, pasator la prima reuşită a sud-coreenilor, Lee Dong-Jun a marcat două goluri în doar două minute, 76 şi 78. Bangkok a reuşit să marcheze la doar câteva minute distanţă de "dubla" lui Lee Dong-Jun, prin Poomchantuek.

Astfel, gruparea care a încheiat pe locul patru în clasamentul Coreei de Sud, Jeonbuk, a obţinut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a încheiat pe locul 2 în Grupa F a Ligii Campionilor Asiei, cu 12 puncte, la un punct în spatele liderului, Bangkok United. Grupa a fost completată de Lion City (Singapore) şi Kitchee (Hong Kong).

14 victorii, şase remize şi zece eşecuri sunt cifrele lui Dan Petrescu de la instalarea pe banca sud-coreenilor de la Jeonbuk.

 

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukliga campionilor asiei 

viewscnt
Articole similare