Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regretul de 2.000 de euro al unui patron din Superliga. A ratat transferul brazilianului de la FCSB

Regretul de 2.000 de euro al unui patron din Superliga. A ratat transferul brazilianului de la FCSB

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a dezvăluit regretul său din perioada de mercato din această vară, ratarea transferului brazilianului Luis Phelipe.

Patronul celor de la FC Botoşani a vorbit despre negocierile purtate pentru transferul fotbalistului venit în România din Brazilia, de la Atletico Gioaniense, echipă din a doua ligă braziliană.

Phelipe a fost cumpărat de FCSB pentru suma de 200.000 de euro, şi un procent de 20% cedat celor de la Poli Iaşi.

Luis Phelipe, la un pas de FC Botoşani, în vară

Iftime a dezvăluit că Luis Phelipe a fost la un pas de transferul de FC Botoşani, dar brazilianul a decis să semneze cu Poli Iaşi. Salariul oferit de Poli Iaşi a fost mai mare faţă de cel propus de Iftime, la FC Botoşani.

„Asta e viaţa, iar eu mi-am dat seama că e greu să rezişti în prima ligă cu jucători cu salarii de maximum 5.000 – 6.000 de euro, aşa cum le dau eu. Iar dacă dai greşeşti şi cu transferurile în cazul unor fotbalişti cu salarii din astea mai micuţe, atunci nu ai şanse să faci ceva în campionat.

Noi am dat rău de tot greş cu transferurile unor jucători, iar aceştia nu sunt puţini. Cu privire la întrebarea dumneavoastră, da! Aşa este! Aveţi dreptate. Noi îl aşteptam pe Luis Felipe la Botoşani. Marius Croitoru vorbise cu unul dintre fraţii Manea, dar noi îi oferisem 5.000 de euro salariu.

El s-a pornit la drum spre Moldova, dar s-a oprit la Iaşi. Acolo am înţeles că a primit cu 2.000 de euro mai mult faţă de cât îi dădeam noi şi uite că am ratat transferul.

Cu Phelipe în echipă nu cred că ajungeam în halul ăsta. Acum el şi-a făcut treaba bine la Iaşi, iar şefii echipei au făcut şi o afacere cu Gigi Becali pentru transferul acestui jucător”, a declarat Iftime, pentru Prosport.

Cât despre alte mutări ratate în această vară, Iftime a vorbit despre limitările salariale ale clubului său şi preferinţele jucătorilor abordaţi de echipa de pe ultimul loc din Superliga.

„Cum am păţit cu Felipe am păţit şi cu alţi jucători. Vorbisem cu unii de pe la Chindia după retrogradarea lor în Liga 2, dar ne-am trezit apoi cu ei pe la U Cluj, Hermannstadt sau pe mai nu ştiu unde.

Ce să mai, este clar că e greu să convingi jucători buni să vină şi să joace în prima ligă de la noi pe salarii de 5.000-6.000 de euro. Atât le dai şi de atât îţi joacă, dar ce să fac dacă nu am un buget mai mare?”, a mai spus Iftime.

FC Botoşani este pe ultimul loc în Superliga şi totodată este singura echipă din campionat fără victorie în acest sezon.

Afla mai multe despre: fc botosaniluis phelipefcsbpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare