Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, impresionat de Luis Phelipe. Comparaţie între brazilian şi Tavi Popescu: "Are acelaşi profil" | EXCLUSIV

MM Stoica, impresionat de Luis Phelipe. Comparaţie între brazilian şi Tavi Popescu: "Are acelaşi profil" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a analizat transferul brazilianului Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, la FCSB şi a vorbit despre calităţile fotbalistului adus pentru suma de 200.000 de euro.

Preşedintele consiliului de administraţie al FCSB a evidenţiat calităţile brazilianului transferat de FCSB pentru suma de 200.000 de euro.

MM Stoica a făcut o comparaţie şi între calităţile "decarului" de la FCSB, Octavian Popescu, şi Luis Phelipe. Expertul Orange Sport a evidenţiat şi avantajul vârstei celor doi jucători transferaţi de FCSB, în ultima săptămână.

(n.r. despre Luis Phelipe şi Baba Alhassan) "Amândoi sunt jucători tineri. E imposibil să nu vezi perspective la ei. Au arătat calităţi. Luis pare brazilian pur, are acelaşi profil cu Tavi. Are calităţi asemănătoare, e posibil să schimbăm sistemul, abordarea în anumite meciuri. E un jucător interesant. E brazilian, îmi doream de mult un jucător brazilian." a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

FCSB are două meciuri de disputat rămase în 2023, "roş-albaştrii" primesc vizita celor de la FC Hermannstadt, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00.

După meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, urmează o deplasare lungă, pe teren celor de la Poli Iaşi, pe data de 19 decembrie, de la ora 20:30.

Planul celor de la FCSB pentru ultimele meciuri din 2023

Coincidenţa este alegerea patronului de la FCSB, Gigi Becali, de a transfera jucători de la cluburile pe care liderul din Superliga le va întalni în ultimele două etape ale anului.

Luis Phelipe a bifat 18 meciuri în tricoul celor de la Poli Iaşi în acest sezon, în timp ce Baba Alhassan are acelaşi număr de prezenţe, pentru FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaluis phelipeoctavian popescutavi popescu 

viewscnt
Articole similare