Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul stânga de naţională, revenire surpriză la FC Hermannstadt. Anunţul lui Marius Măldărăşanu

Fundaşul stânga de naţională, revenire surpriză la FC Hermannstadt. Anunţul lui Marius Măldărăşanu

Hermannstadt​

Comentarii

Raul Opruţ, fundaşul stânga cu trei selecţii pentru naţionala României, este dorit înapoi de FC Hermannstadt, după ce sibienii au încasat 400.000 de euro pentru el, de la formaţia belgiană, Kortrijk.

Opruţ a prins transferul în Belgia în vara acestui an, la KV Kortrijk. FC Hermannstadt a încasat în schimbul fundaşului stânga suma de 400.000 de euro şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Fotbalistul care debuta pentru naţionala României în amicalul "tricolorilor" cu Slovenia, a parte de o perioadă dificilă la Kortrijk.

Echipa este pe ultimul loc în Belgia, iar Opruţ a bifat doar trei prezenţe pentru noua sa echipă. Doar 130 de minute a bifat Opruţ în tricoul celor de la KV Kortrijk. 10 puncte după 17 etape şi doar două victorii obţinute sunt cifrele celor de la Kortrijk, în acest sezon, în campionatul Belgiei.

Marius Măldărăşanu: "Vrem să ne ajutăm reciproc"

După plecarea lui Baba Alhassan, la FCSB, pentru suma de 600.000 de euro, FC Hermannstadt este dispusă să apeleze la varianta unui transfer a fostului lor fundaş stânga, Raul Opruţ.

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a vorbit despre posibilitatea unui transfer al fotbalistului cedat în această vară.

”E singura opţiune clară pe care o avem deocamdată la capitolul achiziţii.

Îl cunosc foarte bine, vrem să ne ajutăm reciproc în partea a doua a sezonului, aşa că, dacă va reuşi să-şi rezolve situaţia acolo şi clubul va agrea o soluţie de împrumut pe şase luni, va fi binevenit. Băiatul vrea să joace, iar revenirea în ţară ar fi o variantă optimă pentru toată lumea”, a declarat Marius Măldărăşanu, pentru Fanatik.

Până în 2026 este valabil contractul lui Opruţ, cu KV Kortrijk. 500.000 de euro este cota sa de piaţă, conform Transfermarkt, o scădere dramatică faţă de cota sa de 800.000 de euro, pe care a avut-o înaintea plecării în Belgia.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtraul oprutmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare