Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julen Lopetegui, numele surpriză de pe lista lui Manchester United după eliminarea din Europa

Julen Lopetegui, numele surpriză de pe lista lui Manchester United după eliminarea din Europa

Manchester United

Comentarii

Julen Lopetegui, fostul antrenor al celor de la Real Madrid este pe lista lui Manchester United după eliminarea englezilor din cupele europene.

Julen Lopetegui, apreciat de conducerea lui Manchester United

Fostul selecţioner al naţionalei Spaniei este liber de contract din luna august a acestui an după despărţirea de Wolverhampton Wanderers.

Acesta este apreciat de conducerea lui Manchester United şi reprezintă o posibilă variantă în cazul unei demiteri a actualului manager, Erik ten Hag, anunţă Revelo.

Spanionul a decis să refuze o ofertă din partea clubului din Arabia Saudită, Al-Ittihad. 18 milioane de euro a fost salariul propus de şeici tehnicianului iberic. Lopetegui vrea să revină ca antrenor în Premier League, după despărţirea de Wolves.

Spaniolul a mai antrenat pe parcursul carierei pe Sevilla, Real Madrid, Porto şi echipa naţională a Spaniei.

După înfrângerea cu scorul de 1-0 împotriva celor de la Bayern Munchen, Manchester United a fost eliminată din competiţiile europene în acest sezon. Echipa lui Erik ten Hag a încheiat grupa pe locul patru, în spatele unor echipe precum FC Copenhaga şi Galatasaray.

În Premier League, Manchester United se află pe locul şase, după 16 etape, cu 27 de puncte acumulate. În ultima etapă, "diavolii roşii" au suferit un eşec usturător pe Old Trafford, cu Bournemouth, scor 3-0.

Conducerea lui Manchester United va continua pentru moment cu tehnicianul olandez, dar în cazul unei serii de rezultate slabe, ar putea renunţa la serviciile managerului venit de la Ajax.

La Manchester United se află jucători care au mai colaborat cu Julen Lopetegui, precum Sergio Reguilon, Raphael Varane şi Casemiro.

 

Afla mai multe despre: manchester unitedjulen lopeteguiwolvessevillaerik ten hag 

viewscnt
Articole similare