Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SHOW total pe piaţa transferurilor. Becali a cumpărat un nou jucător de marcă la FCSB, cu goluri în Champions League: "Au văzut ăia ceva la el, vedem şi noi ceva"

SHOW total pe piaţa transferurilor. Becali a cumpărat un nou jucător de marcă la FCSB, cu goluri în Champions League: "Au văzut ăia ceva la el, vedem şi noi ceva"

FCSB

Comentarii

FCSB a bifat deja primele transferuri ale iernii şi a adus doi mijlocaşi care au impresionat în Superligă, la Hermannstadt şi la Poli Iaşi.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan sunt fotbaliştii pe care FCSB i-a transferat deja în această iarnă. Veniţi de la Hermannstadt şi de la Poli Iaşi, cei doi speră să se impună în echipa de start a vicecampioanei României, însă Basarab Panduru este sceptic în privinţa reuşitelor celor doi fotbalişti, în special din cauza deciziilor luate de Gigi Becali.

"Să te ia Salzburg, la un moment dat, nu contează că te trimite la Liefering sau pe la Lugano, în Elveţia, din sutele alea de jucători, cred că a văzut ceva la tine. Vedem şi noi ceva la el, are calităţi.

Baba Alhassan e tânăr, pare că poate să facă şi el ceva, dar eu ştiu că la FCSB nu e vorba despre asta. La FCSB, ai jucat 45 de minute, apoi stai pe bară trei meciuri, mai joci ceva după? Poate să te cheme cum te-o chema, nu contează ce eşti sau cine eşti.

Plus că eu am mai văzut o chestie la FCSB, aducem jucători, îi vedem, apoi îi dăm imediat, îţi permiţi strategia asta de transferuri" , a declarat Basarab Panduru.

Brazilianul Luis Phelipe a fost adus în vară la Poli Iaşi, din ţara sa natală, de la Atlético Clube Goianiense. Până să ajungă în Superligă, fotbalistul cumpărat de FCSB cu 200 de mii de euro a fost legitimat în Austria la Salzburg şi la Liefering, apoi a trecut şi pe la Lugano, în Elveţia.

  • 350 de mii de euro valorează Luis Phelipe, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Brazilianul evoluează în banda stângă a ofensivei, însă poate fi folosit şi în partea dreaptă sau pe poziţia de atacant central
  • Luise Phelipe a evoluat în Youth League alături de echipa U19 a clubului Salzburg

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare