Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cât vom mai avea răbdare?". Reacţia fabuloasă a lui Bocciu îl vizează şi pe Dan Şucu: "De acord" | EXCLUSIV

"Cât vom mai avea răbdare?". Reacţia fabuloasă a lui Bocciu îl vizează şi pe Dan Şucu: "De acord" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Este dezamăgire la Rapid, după ultimele rezultate din Superliga şi eliminarea din Cupa României. În perioada următoare, conducerea şi stafful vor să recupereze jucătorii accidentaţi şi să facă noi transferuri, iar dinspre galerie aceştia vor avea linişte, după cum dă de înţeles Liviu Ungurean.

Liderul galeriei de la Rapid anunţă, după rezultatele slabe: "Cât vom mai avea răbdare? Păi, noi de 100 de ani avem răbdare"

Rapid Bucureşti a avut şansa de a urca în clasament, dar s-a încurcat în ultimele patru etape în Superliga. După Rapid - Voluntari 1-2, suporterii din jurul lui Dan Şucu au răbufnit pe stadion, iar jocul echipei lui Cristiano Bergodi a fost criticat de experţi. 

După 0-0 cu Sepsi, 2-3 cu U Cluj, 0-0 cu Botoşani, 1-2 cu Voluntari şi eliminarea din Cupa României, "Bocciu" a intervenit şi a transmis cum va fi abordată situaţia echipei din perspectiva galeriei. 

Liderul galeriei giuleştene a spus că suporterii vor continua să fie alături de echipă şi că galeria încă este răbdătoare. Liviu Ungurean a explicat situaţia printr-o referire la centenarul Rapidului. 

"Nu vom acţiona sub nicio formă. Singura formă de a ne exprima e prezenţa pe stadion şi de a-i susţine pe băieţi. Da, e adevărat, nu traversăm o perioadă bună acum. 

Mai sunt şi momente de genul acesta în viaţa unei echipe, le luăm ca atare, nu avem ce să-i reproşăm domnului Şucu sau să încercăm să discutăm cu dânsul, pentru că şi-a prezentat strategia în acea scrisoare, cu care suntem de acord. 

Cât vom mai avea răbdare? Păi, noi de 100 de ani avem răbdare, suntem oameni răbdători", a declarat Liviu Ugurean, pentru Orangesport.ro. 

În această săptămână, Dan Şucu a transmis un mesaj prin care a explicat strategia clubului în perioada următoare

Galeria Rapidului a cântat "Viaţa mea o împart alături de Voluntari"

Spre finalul partidei din Giuleşti, când echipa lui Ilie Poenaru se îndrepta spre victorie, galeria Rapidului a cântat hit-ul "Viaţa mea o împart alături de Voluntari". De asemenea, după cele 90 de minute fotbaliştii lui Cristiano Bergodi au fost huiduiţi şi alungaţi de suporteri, în timp ce jucătorii lui FC Voluntari au fost aplaudaţi. 

Pentru Orange Sport, Bocciu a explicat şi de ce galeria a cântat "Viaţa mea o împart alături de Voluntari"

 
 

Afla mai multe despre: liviu ungureanbocciu rapiddan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare