Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli este aproape să devină noul antrenor, într-o revenire neaşteptată la 16 ani distanţă

Nicolo Napoli este aproape să devină noul antrenor, într-o revenire neaşteptată la 16 ani distanţăgalerie foto
Comentarii

Veşti surprinzătoare vin din Italia, la mai bine de jumătate de an de când Adrian Mititelu a transmis că Nicolo Napoli ar trebui ofertat şi de alt club, nu doar de FCU Craiova. De această dată, antrenorul ar putea prelua o echipă din ţara natală, unde n-a mai antrena de 16 ani.

Adrian Mititelu a cerut, iar Nicolo Napoli poate fi instalat antrenor! Surpriza anunţată în Italia

Nicolo Napoli a fost antrenorul la care Adrian Mititelu a apelat de fiecare dată când FCU Craiova a trecut printr-o schimbare de antrenor, dar acest ciclu s-a încheiat odată cu venirile lui Nicolae Dică şi Giovanni Costantino, actualul principal al echipei din Oltenia. 

De altfel, patronul a anunţat că Nicolo Napoli este istorie pentru FCU Craiova. 

"Nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează? Dacă acum e liber, de ce nu se duce la alt club? Să facă acolo. Vine aici şi vine într-un sistem, cu masa pusă cum se spune", declara Adrian Mititelu, în iunie, despre italianul pe care l-a adus în România în urmă cu două decenii, în sezonul 2003-2004, la U Craiova. 

La jumătate de an de la declaraţia lui Adrian Mititelu, Nicolo Napoli a ajuns să fie dorit de un club din Italia, unde n-a mai antrenat de 16 ani. 

Conform publicaţiei Calcionow, care citează Lacasadic.com, una dintre echipele cu rezultate dezamăgitoare din Serie C, AC Renate, îşi schimbă antrenorul. 

Massimo Pavanel (55 de ani) este departe de promovare, doar pe locul 14, cu 20 de puncte, iar sursa citată susţine că unicul candidat până în acest moment pentru înlocuirea sa este Nicolo Napoli (61 de ani), ex-tehnicianul Craiovei, liber de contract din vară. 

"Serie C este unul dintre cele mai complicate campionate din Italia, din cauza lungimii sale şi a schimbărilor continue care pot apărea la fiecare echipă. A gestiona bine echipele nu este uşor pentru antrenori şi o serie consecutivă de înfrângeri riscă să compromită serios viitorul clubului", mai scriu italienii. 

De altfel, Nicolo Napoli ar fi favoritul preşedintelui lui AC Renate pentru banca tehnică a echipei aflate la 30 de kilometri de Milano. 

Nicolo Napoli a antrenat în Italia ultima dată între 2005-2007, la modesta Orbassano Calcio. Din acel moment, antrenor le-a condus în România pe: U Craiova, FC Braşov, Astra, Turnu Severin şi CSM Iaşi.  

FOTO | Transformarea lui Nicolo Napoli, ajuns prima dată în România acum două decenii

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicolo napolinicolo napoli antrenornicolo napoli fcu craiovaadrian mititeluadrian mititelu fcu craiova 

viewscnt
Articole similare