Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli este în Craiova! "Îi dau un telefon, iar în trei minute semnează". Adrian Mititelu îşi menţine decizia despre italian

Nicolo Napoli este în Craiova! "Îi dau un telefon, iar în trei minute semnează". Adrian Mititelu îşi menţine decizia despre italian

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, este în căutarea unui nou antrenor, într-o perioadă în care Nicolo Napoli este în România. Însă, patronul îşi doreşte o altă variantă pentru echipa din Oltenia.

Adrian Mititelu caută un nou antrenor pentru FCU Craiova, iar Nicolo Napoli a venit în oraş

FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în primul meci din etapa a 12-a a Superligii.

La finalul partidei, Adrian Mititelu a izbucnit şi a recunoscut că le-a interzis antrenorilor să dea declaraţii şi a spus că îl doreşte pe Dan Petrescu la FCU Craiova. Însă, pentru moment, se pare că "Bursucul" încă e departe de România, întrucât are un contract mare în Coreea de Sud, la Jeonbuk. 

Presat din cauza rezultatelor slabe, Adrian Mititelu a fost întrebat şi despre Nicolo Napoli. Patronul a exclus varianta revenirii italianului, deşi a admis că antrenorul este în Craiova şi aşteaptă un semn din partea sa. 

"Dar terminaţi odată cu Napoli! De ce mă tot întrebaţi despre Napoli? Toată ziua să vină Napoli la Craiova. Nu mă mai interesează! E liber de mulţi, de ce nu-l iau alţii? Mi-am făcut datoria faţă de dumnealui. Dacă ar fi vreo treabă aş fi nebun să nu-l iau? Sunt tâmpit la cap?

El e şi acum prin Craiova. Îi dau un telefon, iar în trei minute semnează, dar nu e o soluţie", a declarat Adrian Mititelu, pentru Prima Sport

De asemenea, Adrian Mititelu a dezvăluit că fotbaliştii lui FCU Craiova nu au mai fost de acord cu omul său din vestiar, care "şomează" de câteva săptămâni. 

După remiza din Bănie, Hermannstadt este pe locul 5, cu 16 puncte, ajungând la al şaptelea meci egal în această ediţie de campionat, iar FCU Craiova se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napolifcu craiova 1948antrenor fcu craiova 

viewscnt
Articole similare