Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul şocant pentru care Adrian Mititelu nu şi-a lăsat antrenorii în faţa reporterilor la flash-interviuri: ”I-am scutit de nişte penibilităţi”

Motivul şocant pentru care Adrian Mititelu nu şi-a lăsat antrenorii în faţa reporterilor la flash-interviuri: ”I-am scutit de nişte penibilităţi”

Superliga

Comentarii

Conducerea tehncică a lui FCU Craiova 1948 a fost în silenzio stampa, după egalul cu Hermannstadt de pe Oblemenco, scor 1-1.

La finalul meciului, Adrian Mititelu le-a impus oamenilor care se ocupă de pregătirea echipei să nu vină la flash-interviuri. Finanţatorul formaţiei oltene a explicat că această decizia a venit ca urmare a jocului foarte slab prestat de echipa sa şi a eliminat astfel orice posibilă scuză pentru prestaţia modestă din teren. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a dezvăluit că încă este în căutarea unui tehnician, iar Paul Răducan, poserul de licenţă PRO, va ceda postul de antrenor principal în momentul în care căutările patronului se vor finaliza.

Adrian Mititelu nu-şi iartă echipa. ”Jocul a fost unul oribil. Punctul e miraculos”

”(n.r. De ce nu a venit niciun antrenor la flash-interviu?) Să nu se mai facă de râs, că nu aveau ce să vă mă mai spună. Ce prostii să vă mai spună după un astfel de joc? I-am scutit de nişte penibilităţi. Nu aveau ce să vă spună, nu aţi pierdut nimic. Jocul a fost unul oribil şi echipa a arătat că nu poate sta în ghete, am luat un punct miraculos. Sunt multe explicaţii, dar nu le pot spune acum. Adevărul e că noi căutăm antrenor şi nu găsim. Sunt în căutarea unui antrenor de clasă şi nu-l găsim, dar sper să-l găsesc cât mai repede”, a spus Adrian Mititelu, pentru Prima Sport.

În următoarea etapă, FCU Craiova 1948 se va deplasa pe terenul lui Poli Iaşi. Partida va avea loc pe 22 octombrie, de la 15:30, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

 

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948hermannstadtadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare