Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este revoltă la FCU! Vedetele echipei l-au "atacat" pe omul lui Mititelu. Patronul a izbucnit "Vă daţi seama ce e în capul lor?"

Este revoltă la FCU! Vedetele echipei l-au "atacat" pe omul lui Mititelu. Patronul a izbucnit "Vă daţi seama ce e în capul lor?"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a dezvăluit că mai mulţi fotbalişti importanţi din lot au contestat metodele preparatorului fizic Dan Vasilică. După remiza cu Hermannstadt, afaceristul i-a taxat pe jucători.

Moment incredibil la FCU Craiova. Fotbaliştii l-au făcut să renunţe pe omul din vestiar al lui Adrian Mititelu

FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în primul meci din etapa a 12-a a Superligii.

La finalul partidei, Adrian Mititelu a izbucnit şi a explicat că nu şi-a lăsat antrenorii să dea declaraţii. De asemenea, afaceristul îl aşteaptă pe Dan Petrescu la FCU Craiova 1948, iar rezultatul de vineri seara l-a pus şi pe seama revoltei din vestiar. 

Mai mulţi jucători s-au unit şi s-au plâns de metodele lui Dan Vasilică, preparatorul fizic care este, totodată, omul pe care Adrian Mititelu se bazează de o lungă perioadă de timp. 

Adrian Mititelu: "Au prins curaj unii jucători şi au început să dea vina pe preparator"

După încă un rezultat nesatisfăcător în Superliga, Adrian Mititelu n-a ratat ocazia de a le reproşa anumitor fotbalişti felul în care s-au comportat. 

"A fost subminată munca preparatorului fizic, din cauza opiniei publice şi a suporterilor, care i-au pus ştampila de răul echipei. 

Au prins curaj unii jucători şi au început să dea vina pe preparator, iar preparatorul de trei, patru săptămâni şomează. Şi uite că dacă preparatorul şomează nu mai sunt proaspeţi, ca să le facă pe plac vedetelor, care considerau că muncesc prea mult. 

Le-a făcut pe plac vedetelor, că au zis că fac prea mult, fac prea greu. Ei vor 10-15.000 de euro pe lună, dar ei voiau liber acum până joi. Vă daţi seama ce e în capul lor? Au venit aici în vacanţă", a declarat Adrian Mititelu, la Prima Sport.   

După meciul din Oltenia, Hermannstadt este pe locul 5, cu 16 puncte, ajungând la al şaptelea meci egal în această ediţie de campionat, iar FCU Craiova se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: dan vasilicaadrian mititeluantrenor fcu craiovaadrian mititelu fcu craiova 

viewscnt
Articole similare