Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj i-a reamintit lui Gigi Becali ce s-a întâmplat în ultimii ani! "Rămâne cel mai bun aliat al CFR-ului. Nu pot să mai zic nimic despre el" | EXCLUSIV

Cristi Balaj i-a reamintit lui Gigi Becali ce s-a întâmplat în ultimii ani! "Rămâne cel mai bun aliat al CFR-ului. Nu pot să mai zic nimic despre el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Continuă războiul dintre Cristi Balaj şi Gigi Becali.

Balaj nu l-a ”iertat” pe Gigi Becali. Ce replică i-a dat în direct

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-a atacat dur pe preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj.

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a reacţionat violent după ce Cristi Balaj (52), preşedintele lui CFR Cluj, a declarat că roş-albaştrii beneficiază de arbitraje favorabile.

Omul de afaceri din Pipera a răbufnit când a auzit declaraţiile preşedintelui din Gruia, despre care a spus că este nebun şi că trebuie dus la spital pentru analize.

Balaj i-a răspuns ironic lui Becali: ”Când un om foloseşte asemenea limbaj, pot doar să îi urez sănătate. Nu pot să vorbesc despre Gigi pentru că rămâne cel mai bun aliat, nu avem voie să vorbim rău de el (n.r. ironic)”.

 

Ce a declarat Becali:

Becali a fost scos din sărite de câtre Balaj şi a comis un derapaj când a declarat că Balaj, conducătorul CFR-ului, are o problemă mintală. 

„Dacă Balaj a spus aşa ceva, înseamnă că e nebun, nu mai are discernământ. Trebuie dus undeva la spital! Noi am avut două penalty-uri cu U Cluj (n.r. - detalii, AICI) pe care le-a văzut toată lumea. Dacă vorbeşte aşa, duceţi-l la spital, să facă analize. Nu are rost să comentez mai multe despre tâmpeniile lui Balaj!”, a declarat patronul FCSB pentru GSP.ro. 

Oficialul lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat că echipa lui Gigi Becali este împinsă de la spate de arbitri, iar patronul de la FCSB a venit imediat cu replica.
 

Afla mai multe despre: cristi balajgigi becalifcsbcfr 

viewscnt
Articole similare