Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea a apărut cu tricoul lui Ronaldo în mână la revenirea din Arabia Saudită. ”Eşti ca un copil de mingi pe acolo? De ce faci asta?” | EXCLUSIV

Andrei Cordea a apărut cu tricoul lui Ronaldo în mână la revenirea din Arabia Saudită. ”Eşti ca un copil de mingi pe acolo? De ce faci asta?” | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Cordea a revenit în ţară şi le-a prezentat jurnaliştilor prezenţi la aeroport tricoul lui Cristiano Ronaldo, pe care l-a primit chiar de la lusinan, după meciul dintre Al Tai şi Al Nassr de săptămâna trecută.

CR7 a fost şi va rămâne idolul multor fotbalişti, atât din România, cât şi din străinătate. Deşi este departe de zilele de glorie care i-au adus cinci Baloane de Aur şi cinci Ligi ale Campionilor, Cristiano a devenit un adevărat zeu în Arabia Saudită, iar transferul său la Al Nassr a înnebunit orientul.

Fostul jucător al FCSB-ului, Andrei Cordea nu a ratat şansa de a rămâne cu o amintire de la duelul cu Ronaldo şi a făcut schimb de tricouri cu atacantul portughez. Bucuria fotbalistului român a fost atât de mare, încât la venirea în ţară, Cordea le-a arătat reporterilor suveirul. pe care îl va ţine cu siguranţă la loc de cinste.

Cristi Costache l-a taxat pe Cordea. ”De ce ai face chestia asta? O uşoară demnitate, nu vrem mai mult”

Invitat în studioul Orange Sport, fostul director de imagine al Rapidului, Cristi Costache nu a apreciat imaginile cu Cordea. În opinia expertului Orange Sport, jucătorul nu ar fi trebuit să se ”laude” cu tricoul lui Ronaldo, ci să îl păstreze în colecţia sa personală.

”De ce ai face chestia asta cu tricoul? Îl ţii în colecţia ta, îl ai amintire, dar de ce te lauzi tu? Am vrut să ofer şi altă pespectivă asupra acestui moment. Ce e aia? Eşti ca un copil de mingi pe acolo şi te alegi şi tu cu un tricou după meci? Eu nu aş fi făcut asta. O uşoară demnitate, nu vrem mai mult. Te poţi mândri cu aşa ceva, sigur, nu e nenorocirea de pe lume, dar eu nu sunt de acord”, a spus Cristi Costache, în exclusivitate pentru Orange Sport.

VIDEO cu Cordea şi tricoul lui Cristiano Ronaldo

În vârstă de 24 de ani, Andrei Cordea a fost transferat de Al Tai de la FCSB în urmă cu două luni în schimbul sumei de 1.300.000 de euro. A marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în şase jocuri în Arabia Saudită.

 

Afla mai multe despre: andrei cordeafcsbal nassr 

viewscnt
Articole similare