Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj ştie ocupaţia lui Istvan Kovacs din alt oraş: "Să locuiască în Cluj mi se pare greu. Consider că am exagerat"

Cristi Balaj ştie ocupaţia lui Istvan Kovacs din alt oraş: "Să locuiască în Cluj mi se pare greu. Consider că am exagerat"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a transmis că a fost "atras în acest joc lansat de unele conduceri" şi că ar dori oprirea discuţiilor despre arbitraj. De asemenea, a vorbit şi despre centralul Istvan Kovacs, pe care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a acuzat că este apropiat de echipa din Ardeal.

Cristi Balaj vrea dreptate! "Cei care sunt în vizor să prezinte probe, explicaţii"

Gigi Becali a spus că Istvan Kovacs menţine o relaţie bună cu CFR Cluj, întrucât a cumpărat un apartament, de la Nelu Varga, la un preţ mai mic. FRF s-a sesizat, iar cei implicaţi vor fi chemaţi la comisii pentru a prezenta probe. 

La fel cum a făcut-o Marius Bilaşco, Cristi Balaj a spus că nu l-a văzut prin Cluj-Napoca pe Istvan Kovacs, despre care ştie că este profesor la Carei, oraşul natal. Preşedintele lui CFR Cluj a lăsat de înţeles că arbitrul criticat de Gigi Becali nu ar avea cum să locuiască în "curtea" lui CFR, întrucât are obligaţii în altă parte. 

"Nu doar cu el am o relaţie bună. Cu toţi care mi-au fost colegi am avut. Aici nu mai este problema noastră, mi-e greu sa răspund de ce face o persoană. Îmi doresc doar ca instituţiile statului să ancheteze şi cei care sunt în vizor să prezinte probe, explicaţii. Eu nu am ce să spun. 

Eu pe Kovacs în Cluj nu l-am văzut niciodată, doar la meciuri. Din ce ştiu eu este profesor în Carei, să locuiască în Cluj mi se pare greu. Dar eu nu am de unde sa ştiu cât stă, ce proprietari are, nu este problema noastră", a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport. 

Cristi Balaj cere încetarea conflictului pe seama arbitrajului

"M-am simţit atras în acest joc lansat de unele conduceri din campionatul nostru şi am considerat că dacă nu intervin să apăr clubul rămânem în continuare cu imaginea că CFR este ajutată de arbitri. 

Au fost exagerate anumite ieşiri, de asta am venit şi am discutat mult despre arbitraj, am discutat mult prea mult şi vreau să mă opresc. Consider că am exagerat, m-aş bucura să mă pot opri", a adăugat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi balajistvan kovacscristi balaj cfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare