Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Carlo Ancelotti i-a stabilit viitorul lui Luka Modric

ULTIMA ORĂ | Carlo Ancelotti i-a stabilit viitorul lui Luka Modric

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) nu e foarte fericit cu situaţia sa actuală de la Real Madrid, echipă pentru care evoluează de peste 10 ani. Mijlocaşul croat nu mai titular, acest lucru îl nemulţumeşte, iar Carlo Ancelotti a vorbit despre situaţia lui!

Într-o conferinţă de presă, Carlo Ancelotti a abordat subiectul situaţiei lui Luka Modric, care e nefericit pentru că nu mai joacă la fel de mult precum o făcea în trecut. Jucători precum Valverde, Tchouameni, Bellingham sau Camavinga sunt înaintea sa când italianul Ancelotti alege primul 11.

Carlo Ancelotii vorbeşte despre situaţia lui Luka Modric: "Nu e fericit, e clar"

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a dezvăluit că ştie că Luka Modric nu este fericit cu situaţia sa actuală de la echipă, mai mult rezervă în ultimul timp. Totuşi, italianul dă asigurări că mijlocaşul croat este în continuare important în echipă şi în vestiar.

Ancelotti a spus că poartă zilnic discuţii cu decarul lui Real Marid şi că Modric e liderul echipei.

"Modric nu fericit, e clar, dar vorbim în fiecare zi şi este încă foarte motivat. Nimeni nu e ca el în vestiar. El e liderul! Importanţia sa e maximă! Îl iubesc foarte mult, toată lumea îl iubeşte", a declarat Carlo Ancelotti, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Dorit de Inter Miami lângă Messi, Busquets şi Alba, Luka Modric a jucat puţin în acest sezon: 312 minute în opt partide, fără gol sau pasă decisivă.

Afla mai multe despre: luka modriccarlo ancelottireal madrid 

viewscnt
Articole similare