Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Luka Modric pleacă de la Real Madrid! Predrag Mijatovic l-a dat de gol

BREAKING | Luka Modric pleacă de la Real Madrid! Predrag Mijatovic l-a dat de gol

Fotbal

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) are bagajele pregătite, aventura sa la Real Madrid fiind pe final!

Veteranul Luka Modric se gândeşte serios să plece de la Real Madrid, în următoarea perioadă de transferuri, şi nu duce lipsă de oferte.

Luka Modric, dorit la Inter Miami!

Se pare că Lionel Messi l-a cerut cu insistenţă la Inter Miami pe fostul său rival din La Liga, Luka Modric, iar patronul David Beckham s-a conformat şi a stat de vorbă cu starul croat.

Anunţul a fost lansat în spaţiul media de către fostul mare fotbalist al Iugoslaviei, dar şi al celor de la Real Madrid, Predrag Mijatovic.

Luka Modric are mai multe oferte din MLS şi zona Golfului, însă oferta de la Inter Miami pare să fie cea mai interesantă pentru el. Nu în fiecare zi eşti dorit de Lionel Messi şi David Beckham.

Messi însuşi s-a interesat de această posibilitatea. În Croaţia, acum câteva zile, Modric s-a întâlnit cu David Beckham şi au luat masa împreună”, a anunţat Predrag Mijatovic, confom ”as.com”.

Modric nu se mai simte dorit la Real Madrid

Rolul lui Luka Modric la Real Madrid îşi pierde din importanţă de la zi la zi, iar mijlocaşul croat se gândeşte că ar fi momentul perfect pentru o nouă provocare, chiar din această iarnă.

Nimeni nu este fericit când nu joacă. După întreaga mea carieră, acest sentiment este deosebit de ciudat pentru mine, însă antrenorul are motivele sale să decidă aşa.

Madridul a vrut să mai rămân. Şi eu mi-am dorit acest lucru, dar singura condiţie a fost să fiu tratat precum un jucător competitiv, nu să fiu ţinut în echipă pe baza meritelor din trecut.

Mi-au spus că nu se va schimba nimic în statutul meu şi am acceptat să semnez. Vom vedea cum evoluează lucrurile. Dacă pe viitor se va dovedi că nu mai sunt important, atunci mă voi gândi ce voi face”, a declarat recent Luka Modric într-un interviu acordat în Croaţia.

Luka Modric a sosit la Real Madrid în august 2012, de la Tottenham, în schimbul a 35.000.000 de euro.

După 11 ani la Real Madrid, Luka Modric se poate lăuda cu

  • cinci Ligi ale Campionilor
  • trei campionate ale Spaniei
  • două Cupe ale Spaniei
  • patru Supercupe ale Spaniei
  • patru Supercupe ale Europei
  • cinci Cupe Mondiale ale Cluburilor
  • un Balon de Aur
  • 495 de meciuri, 37 de goluri şi 77 de pase decisive

Afla mai multe despre: luka modricinter miamidavid beckham 

viewscnt
Articole similare