Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe făraş la Real Madrid, Luka Modric a primit prima ofertă de transfer! Ar fi al doilea "Balon de Aur" de la club

Pe făraş la Real Madrid, Luka Modric a primit prima ofertă de transfer! Ar fi al doilea "Balon de Aur" de la club

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric (38 de ani) se află într-o perioadă delicată la Real Madrid, unde nu mai joacă la fel de mult precum o făcea în anii trecuţi. Din cauza vârstei, dar şi din cauza faptului că Realul are, postul său, mai mulţi jucători tineri în care îşi pune bază pentru viitor.

Presa din Spania susţine că Luka Modric ar putea pleca de la Real Madrid la începutul lui 2024, dacă situaţia sa nu se va schimba, având în vedere că mai are contract pentru puţin timp cu gruparea de pe "Santiago Bernabeu", însă nu duce lipsă de oferte.

David Beckham, gata să-l transfere pe Luka Modric lângă Messi, Busquets şi Jordi Alba

După ce i-a luat pe Leo Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba de la FC Barcelona, Inter Miami vrea să-l aducă pe Luka Modric lângă cei trei fotbalişti care au evoluat pe Camp Nou. Modric este dorit de David Beckham, patronul clubului, care vrea să facă un efort şi să mai aducă un câştigător al Balonului de Aur în Statele Unite.

Luka Modric mai are contract cu Real Madrid până pe 30 iunie 2023, iar în acest sezon a jucat doar 287 de minute în şapte partide din toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 10 - zece milioane de euro este în prezent cota de piaţă a lui Luka Modric în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: luka modricofertatransferdavid beckhaminter miami 

viewscnt
Articole similare