Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cîrjan nu se regăseşte la Rapid! Expertul a analizat schimbările făcute de Bergodi la meciul cu Poli Iaşi. ”Nu au adus nimic în plus” | EXCLUSIV

Cîrjan nu se regăseşte la Rapid! Expertul a analizat schimbările făcute de Bergodi la meciul cu Poli Iaşi. ”Nu au adus nimic în plus” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cătălin Cîrjan nu a confirmat la Rapid în acest start de sezon. Adus cu surle şi trâmbiţe de la Arsenal, tânărul mijlocaş a pierdut postul de titular şi pare că nu traversează deloc o formă bună.

După primele cinci meciuri, în care a bifat cel puţin o repriză pe gazon, Cîrjan a primit din ce în ce mai puţine minute din partea lui Cristiano Bergodi, iar acest lucru pare să-i fi afectat moralul jucătorului. În ultimul meci de campionat, fotbalistul împrumutat de la Arsenal a fost introdus pe teren în minutul 87 şi a fost avertizat cu cartonaşul galben la câteva secunde după ce a intrat.

Constantin Zotta crede că schimbările Rapidului au fost degeaba

Invitat în studioul Orange Sport, fostul preşedinte al Rapidului, Constantin Zotta a analizat schimbările Rapidului din partea secundă şi nu le-a dat notă de trece jucătorilor trimişi în teren de Cristiano Bergodi pentru a aduce un suflu nou echipei. În opinia fostului arbitru, Pănoiu, Papeau şi Cîrjan au evoluat sub nivelul colegilor care au început meciul din postura de titulari.

”Aş fi avut aşteptări mai mari de la Pănoiu, Papeau şi Cîrjan. Niciunul nu a adus nimic în plus, ba din contră. Echipa a câştigat siguranţă, s-a retras puţin, dar n-au fost la înălţimea titularilor”, a spus Constantin Zotta, în exclusivitate pentru Orange Sport.

George Cîrjan (20 de ani) a bifat nouă meciuri în acest sezon pentru Rapid şi a oferit o pasă decisivă. Este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

 

Cristiano Bergodi a vorbit despre forma excelentă a lui Ioniţă. ”A prins încredere. Este un jucător cu mare talent”

Fostul mare jucător al lui Lazio l-a lăudat pe Alex Ioniţă, care a reuşit o dublă şi a confirmat forma bună arătată în meciul cu Hermannstadt din etapa trecută. Cu toate acestea, Bergodi a declarat că ”Bulgarul” mai are de muncit pentru a putea reveni în lotul echipei naţionale.

Cristiano Bergodi a tras concluziile la finalul meciului dintre Rapid şi Poli Iaşi, încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 3-2.

”Am jucat bine, ne-am creat ocazii. Păcat de aceste două goluri din faze fixe. Am ratat şi un penalty. În prima repriză am fost surprinşi de prea multe ori pe contraatac. Eu doresc să văd o echipă ce îşi crează ocazii. Cred că am suferit la mijlocul terenului.  Per total, sunt bucuros. 

(n.r. Vă gândiţi să schimbaţi executantul la penalty?) În ultimul timp, Rrahmani nu prea are inspiraţie. Ne putea costa acest penalty ratat, dar mi-a plăcut cum a jucat, chiar dacă a ratat acea ocazie singur cu portarul. 

(n.r. despre Ioniţă) A prins încredre. Este un jucător cu mare talent. Este foarte bine că a dat două goluri. (n.r. Ar merita şi Ioniţă să fie la naţională?) Mai are de lucrat. Nu îmi place să propun jucători la naţională. Edi Iordănescu este un selecţioner foarte bun şi sunt sigur că va face alegerile corecte pentru ca România să câştige cele două meciuri.

(n.r. Care vi s-a părut omul meciului?) Fotbalul este un joc colectiv, iar toată echipa s-a prezentat bine. Îmi place mai mult să vorbesc despre colectiv. Petrila a făcut diferenţa pe stânga”, a spus Cristiano Bergodi, după meciul cu Poli Iaşi.

 

Afla mai multe despre: superligarapidcîrjan 

viewscnt
Articole similare