Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul sincer dat de Alex Ioniţă când a fost întrebat despre echipa naţională. ”Bulgarul” exultă după dubla cu Poli Iaşi. ”De când aşteptam acest moment”

Răspunsul sincer dat de Alex Ioniţă când a fost întrebat despre echipa naţională. ”Bulgarul” exultă după dubla cu Poli Iaşi. ”De când aşteptam acest moment”

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă a reuşit al treilea gol în două meciuri şi pare că traversează cea mai bună formă de la revenirea sa la Rapid.

La final, ”Bulgarul” a fost vizibil emoţionat, la finalul unui meci în care a fost providenţial pentru echipa sa. Ioniţă a fost înlocuit în minutul 76 al meciului de Mattias Kait şi a fost aplaudat la scenă deschisă de tot stadionul.

Ioniţă răsuflă uşurat. ”Bulgarul” pare să se fi redescoperit sub comanda lui Bergodi

”De când aşteptam acest moment. Mă bucur că mi-am ajutat echipa. Mă bucur că am continuat ca n meciurile trecute. le mulţumesc suporterilor, staff-ului, colegilor, care sunt cei mai importanţă, fără ei nu puteam să reuşesc. Al doilea gol a fost mai frumos. Nici nu realizez, abia aştept să iau o gură de aer. Mă bucur de această perioadă, e ceva incredibil.

De mult aşteptam şi eu să fac un meci aşa bun, să fiu omul-meciului. Când am revenit la Rapid am jucat bine, apoi am avut şi o accidentare care m-a ţinut departe 3-4 luni. Apoi am început bine sezonul trecut, iar pe final am căzut.  Dar am rămas cu picioarele pe pământ, m-am pregătit bine, mă bucur că mister a avut încredere în mne. Eu am mare încredere în Rrahmani, e un atacant bun, vine la primit, creează spaţii, pleacă în adâncime.

(n.r. Despre echipa naţională) Ca să fii la naţională trebuie să fii constant, iar eu abia am început să joc bine. Dar le urez baftă, poate o să fiu şi eu pe viitor. Sper să se califice”, a spus Alex Ioniţă, după meciul cu Poli Iaşi.

 

Afla mai multe despre: rapidalex ioniţăsuperligă 

viewscnt
Articole similare