Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, mesaj dur după eliminarea Rapidului din Cupa României: ”Nu are ce caută alături de noi!”

Dan Şucu, mesaj dur după eliminarea Rapidului din Cupa României: ”Nu are ce caută alături de noi!”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, a transmis un mesaj după eliminarea echipei din Cupa României.

Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe clujene s-au calificat în sferturile Cupei.

La Botoşani, Universitatea Cluj nu a avut probleme cu lanterna roşie a campionatului. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 5, apoi arbitrul a dictat penalti pentru oaspeţi, în minutul 32, iar Manu a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 35. Repriza secundă a adus şi al treilea gol al clujenilor, venit după un luft al lui Şeroni, greşeală de care a profitat Ianis Stoica, în minutul 60.

Tabela a fost închisă de Fossati, în minutul 78. Cu victoria de la Botoşani, Universitatea Cluj a făcut 7 puncte şi a câştigat grupa B, calificându-se în sferturile Cupei României.

Pe stadionul Giuleşti, CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte.

Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, a transmis un mesaj după eliminarea echipei din Cupa României.

 "Dragi Rapidişti,

Ştim că sunteţi dezamăgiţi. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obişnuiţi şi nici nu vrem sa ne obişnuim.

Pentru Victor şi pentru mine, ca acţionari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, ştiind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm şi la o altă echipă de tradiţie din Bucureşti, cu un număr mare de susţinători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult şi mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă şi respectată din România, pentru mulţi ani de aici înainte, şi vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Suntem hotărâţi să avem şi să păstram sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajaţi care înţeleg această exigenţă, o respectă şi o adoptă! Cine nu-şi doreşte să fie cel mai bun, cine nu-şi doreşte să fie campion, nu are ce căuta alături de noi! 

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăţi cinci-şase poziţii din lotul existent. Cel puţin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, şi băieţii noştri valoroşi care acum, din nefericire, sunt accidentaţi.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat şi ne aşteptăm ca fotbaliştii noştri care intră în teren să înţeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o şi să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca şi fani, ne ramâne plăcerea de a-i susţine, de a-i încuraja şi de a-i împinge spre victorie.

Cu mulţumiri, Dan Şucu", a fost mesajul postat de clubul Rapid.

Afla mai multe despre: dan şucurapidcupa româniei 

viewscnt
Articole similare