Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii au răbufnit lângă Dan Şucu! Momente delicate pentru acţionar pe stadion. A stat nemişcat pe scaun, "lovit" de cuvintele rapidiştilor

VIDEO | Fanii au răbufnit lângă Dan Şucu! Momente delicate pentru acţionar pe stadion. A stat nemişcat pe scaun, "lovit" de cuvintele rapidiştilor

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti trece prin printr-o nouă perioadă delicată din punct de vedere sportiv, iar de această dată acţionarul majoritar, Dan Şucu, a fost apostrofat de câţiva fani, la finalul înfrângerii cu FC Voluntari.

Dan Şucu a fost apostrofat de fanii din jurul său! Primele momente neplăcute în Giuleşti

Echipa lui Cristiano Bergodi a ajuns la patru meciuri fără victorie în Superliga, care continuă să fie condusă de FCSB, care întâlneşte CFR Cluj în deplasare, duminică, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

După 0-0 cu Sepsi, 2-3 cu U Cluj şi 0-0 cu FC Botoşani, pentru Rapid a urmat înfrângerea din Giuleşti cu FC Voluntari, scor 1-2, după ce doar Papeau le-a mai dat speranţe rapidiştilor că pot obţine doar un punct, printr-o reuşită spectaculoasă din afara careului. 

Rapid este pe 4, cu 31 de puncte, la şase puncte de FCSB, iar obiectivul este clasarea pe podium la finalul campionatului, însă primele reproşuri pe stadion şi-au făcut apariţia. 

La Rapid - FC Voluntari, pe Giuleşti a fost cea mai mică asistenţă din acest sezon, iar după cele 90 de minute fanii au răbufnit. 

Galeria vişinie i-a fluierat şi alungat pe fotbaliştii lui Cristiano Bergodi, în timp ce jucătorii de la FC Voluntari au fost aplaudaţi la scenă deschisă. 

Nici la tribuna I spritele n-au fost liniştite. Acţionarul majoritar, Dan Şucu, a rămas minute bune ţintuit în zona VIP, pe scaunul său, sub o "ploaie" de reproşuri din partea mai multor suporteri. 

Nici conducătorii care s-au mai aflat în acea zonă n-au scăpat de supărarea suporterilor, care şi-au strigat nemulţumirile de la câţiva metri distanţă.  Evenimentele n-au degenerat, iar Dan Şucu a rămas nemişcat pe scaunul său, cu un zâmbet amar. 

De când a intrat în acţionariatul Rapidului, Dan Şucu a investit în echipa din Superliga şi în infrastructura sportivă a clubului, într-un proiect de 10 milioane de euro la Rapid

VIDEO | Dan Şucu şi ceilalţi oficiali de la Rapid, certaţi de fani

Ce îi reproşează Marian Iancu lui Dan Şucu

”Tu, Rapid, vrei să construieşti o echipă?!  Nu-l aduci pe Nistor dintr-o piaţă liberă, îl aduci pe Cîrjan, şi îmi spui că ai ca obiectiv câştigarea Cupei şi locurile 1-3? Cât de prost poţi să mă crezi? Eu, rapidist, să te cred, să tac din gură să te aplaud? Nu, nu te aplaud! Spun că eşti un prost! Tu şi întreg staff-ul tău. Cum să faci atât de multă promovare copilului ăsta (n.r. Cîrjan)? Pui şi presiune pe el. Nu există aşa ceva”, a spus Marian Iancu, la SportCast cu Sile.

Afla mai multe despre: dan sucu rapidrapid voluntaridan sucu rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare