Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment antologic în Giuleşti! Rapid a marcat în timp ce fanii săi scandau: ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari!”

VIDEO | Moment antologic în Giuleşti! Rapid a marcat în timp ce fanii săi scandau: ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari!”

Fotbal

Comentarii

Rapid şi FC Voluntari s-au întâlnit, sâmbătă, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a 19-a din Superligă.

Moment rar întâlnit pe stadioanele de fotbal, chiar şi în România.

Suporterii Rapidului au scandat. ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari!!!”

Supăraţi de jocul favoriţilor lor, în meciul cu FC Voluntari, în minutul 82 al jocului, la scorul de 2-0 pentru trupa lui Ilie Poenaru, suporterii Rapidului au apelat la un gest inedit: au încurajat echipa adversă, în semn de ironie şi dezamăgire faţă de jucătorii lui Bergodi.

Timp de câteva zeci de secunde s-a putut auzi din mii de voci, ale rapidiştilor, celebra scandare: ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari”, devenită şlagăr în fotbalul românesc, datorită puţinilor, dar inimişoilor suporteri ilfoveni.

Când întregul stadion din Giuleşti răsuna precum a fost luat cu asalt de mii de suporteri ai celor de la Voluntari, mijlocaşul celor de la Rapid, Jayson Papeau, a prins un şut de zile mari, reducând, astfel, diferenţa de pe tabelă.

VIDEO: Momentul în care suporterii Rapidului o încurajează pe FC Voluntari

Împinşi de euforia momentului, transformat dintr-o glumă, indirect, într-un gol al echipei favorite, suporterii rapidişti au continuat să cânte pentru FC Voluntari, în speranţa că Rapidul va marca imediat şi golul egalizator.

Afla mai multe despre: giuleştisuporteri rapidpapeau 

viewscnt
Articole similare